2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
از ته دل دعا میکنم نهایت هرجا رو انتخاب کردی برات بهترین باشه و بزودی زود نتیجه بگیری مامان بشی عزیز ...

ممنون عزیزم از دعای قشنگت انشاءالله شماهم نی نی خوشگلتو بسلامتی بغل کنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
قربونت برم الهی ......ممنونم از دعای قشنگت ....وای الهی خاله فدای اون دست و پای کوچولوش بشه.....از ط ...

مرسی عزیزدلم😍😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزمایش دادم دو ساعت دیگ آماده میشه...  دعا کنید دیگ...

ان شاالله که مثبته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم واقعا ممنونم خیلی خوب توضیح دادین من تصمیمو گرفتم انشاءالله حتما به این مرکز مراجعه میکنم دیگه ...

دکتر نصر و اینارو نمیدونم اما کاملا پوشیده میشه و فقط مجرا واژن بازه ...و اینکه همه جا دکتر ژنتیک که جنین و میاره و کامل موقع انتقال هست مرده عزیزم‌منم خجالت میکشیدم اما دکترم گفت چشماتو ببند و ذکر بگو اروم شدم اصلا یادم رفت که کجام حتی فک کردن خوابم برده ماماها 😁

دکتر نصر و اینارو نمیدونم اما کاملا پوشیده میشه و فقط مجرا واژن بازه ...و اینکه همه جا دکتر ژنتیک که ...

عزیزم مرکزی که انتقال دادم زن بود ولی بازم خوبه که میپوشونن

دکتر نصر و اینارو نمیدونم اما کاملا پوشیده میشه و فقط مجرا واژن بازه ...و اینکه همه جا دکتر ژنتیک که ...

تو تبریز همه جا مرده آره؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دخترا ببخشید توی سیکل پانکچر بعد از اینکه پری تموم شد نباید رابطه داشته باشیم ؟ لطفا کسی میدونه جواب ...

ما داشتیم

بعضی ها از عفونت گرفتن میترسن، وگرنه رابطه هیچ ایرادی نداره

حتی میتونه بهتون آرامش بده و استرس موقعیتی که توش هستید را کم کنه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم انتقال با دارو۹۵۰۰ یا بدون دارو.من الان شهرم نزدیک ۴۰میلیون خرج کردم خیلی پشیمونم الکی پولمو ت ...

دارو ها که ربطی به مرکز نداره

این پول را به مرکز میدی

۴۰ تومن خیلیه. 

من دونر داشتم و خوب هم بهش پول داده‌بود ۳۶ تومن شد کلا همه چی 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
ببخشید خیلی سوال میکنم تقویتی ومکمل هم میدن یا نه دکتری که من میرفتم فقط مولتی ویتامین مینرال بهم دا ...

یه دکتر انتخاب کن ، دیگه بسپرم بهش. اصلا فکر نکن که این را داد یا نداد. اعتماد کن تا استرست کم شه. دارو هم میدن 

توکلت به خدا باشه

تو تبریز همه جا مرده آره؟

اره عزیزم پزشک  ژنتیک موقع انتقال میاد که مرده ...ولی دیگه بی خیال چی کار کنیم البته قبلش ماماها کامل می پوشونن ادمو و دکتر موقع تزریق اومد من چشام بسته بود اما تا اخر انتقال صداش می اومد با دکتر خودم حرف می زد 

یه دکتر انتخاب کن ، دیگه بسپرم بهش. اصلا فکر نکن که این را داد یا نداد. اعتماد کن تا استرست کم شه. د ...

ممنون عزیزم اره تصمیموگرفتم انشاءالله دکتر علیرضایی