2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047379 بازدید | 684596 پست
سلام گلم من سرکلاژکردم به خاطرسابقه زایمان زوردسم تو۱۴هفته انجام دادم یه تومن پول نخ سرکلاژهست حدود۳ ...

سلام به روی ماهت عزیزم ....خیلی ممنون گلم خیلی ممنون جواب دادی....یادته عزیزم که طول سرویکست چن بود؟.....به نظرت پساری بهتره سرکلاژ ؟.....شنیدم پساری هیلی راحت تره

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دوستان گلم من آب هم میخورم تلخه تلخه تو دهنم کسی مثل من بوده

اره عزیزم من اب میخورم حالم خیلی بد میشد باید حتما طعم دارش کنی و بخوری چون اب خوردن خیلی مهمه

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم من اب میخورم حالم خیلی بد میشد باید حتما طعم دارش کنی و بخوری چون اب خوردن خیلی مهمه

سلام خوبی؟ چقدر خوشحال شدم تیکرت رو‌دیدم. هزاربار میارکت باشه. اگه درست متوجه شده باشم دوقلو هم داری. وای خدا جون شکرت

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزیزم واژینال گفت الان خوبه احتیاجی به دوختن یا حلقه نداری ولی مرتب چک بشی بهتره دوهفته دیگه بای ...

فدات عزیزم .....ایشالله که خیره

.پپ

ممنونم انشالله شما هم به زودي نتيجه بگبريد ، يدونه ، ٢ تا بلاست انتقال دادن ، خاموش سازي تخمدان ...

سلام عزیزم خوبی؟....مبارکت باشه نینی جون ....تبریک مییگم بهت.....عزیزم تو تا چن ماهگی ایران موندی؟....من الان سه ماهمه ولی میترسم برم 

سلام به روی ماهت عزیزم ....خیلی ممنون گلم خیلی ممنون جواب دادی....یادته عزیزم که طول سرویکست چن بود؟ ...

طول سرویکسم ۳۳بودگلم خب سرکلاژمحکم تره ازنظرمن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
سلام عزیز دلم....من خوبم الحمدالله ...نینی ها هم خوبن ....اره رفتم ان تی گلم .....نه گفت الان مشخص ن ...

خداروشکر  الهی که سالم و سلامت بغلشون کنی عزیزدلم

منم خوبم خداروشکر

بهارم خوبه سلام به خاله جونش میرسونه😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خوبی؟ چقدر خوشحال شدم تیکرت رو‌دیدم. هزاربار میارکت باشه. اگه درست متوجه شده باشم دوقلو هم داری ...

سلام‌ عزیزدلم خوبی ؟گل پسرت خوبه؟چخبر اتفاقا چند روز پیش تو فکرت بودم خیلی خوشحال شدم پیامتو دیدم😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دخترا ببخشید توی سیکل پانکچر بعد از اینکه پری تموم شد نباید رابطه داشته باشیم ؟ لطفا کسی میدونه جواب ...

عزیزم مشکلی نیست فقط فک کنم ۴۸ ساعت قبل پانکچر نباید رابطه داشته باشید که اونم دکتر میگه بهتون

سلام خوبی؟ چقدر خوشحال شدم تیکرت رو‌دیدم. هزاربار میارکت باشه. اگه درست متوجه شده باشم دوقلو هم داری ...

سلام عزیز مهربونم ..... .....چقد خوشحال شدم اسم کاربریت رو دیدم عزیز دل خواهر.....خودت خوبی؟نینی جون من جطوره......فدات بشم الهی اره خدارو شکر حامله ام و دوقلو دارم فقط اینکه سرویکسکم کووتاهه۲۸ میلی متر  و ی هماتوم ۳۷ میلی متری دارم .... محتاج دعاتم  

خداروشکر  الهی که سالم و سلامت بغلشون کنی عزیزدلم منم خوبم خداروشکر بهارم خوبه سلام به خاله ج ...

قربونت برم الهی ......ممنونم از دعای قشنگت ....وای الهی خاله فدای اون دست و پای کوچولوش بشه.....از طرف خاله حسابی ماچ مالیش کن .....ایشالله که خدا حافظش باشه 

طول سرویکسم ۳۳بودگلم خب سرکلاژمحکم تره ازنظرمن

اها باشه عزیزم .....عملش اسونه؟......