2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه من ۲۹بود ولی زنگ زون جلوتر انداختن دوروز.نمیدونم جرا.جنینام دوروزه هستش کلا ۳تادارم

ب سلامتی عزیزم ایشاالله انتقال میدن مامان میشی ب زودی... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
خب بسلامتی . برای من سینافکت نوشته بعدشم که پریود شدم و تموم شد سینال اف و  hmg

ایشاله بهترین نتیجه رو بگیری عزیز دلم ، هر چی یاد گرفتی برای منم بنویس خواهش میکنم   راستی آووکادو هم خوبه ؟؟

نیکاد جونم از خدا میخام خیلی زود معجزه کنه برات ونی نیتو بذاره تو دلت انشاءالله

قررربونت برم مهربونم ممنون برا دعای قشنگت انشاالله خودت و نی نی ت سالم و سرحال باشید و بغلش بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ایشاله بهترین نتیجه رو بگیری عزیز دلم ، هر چی یاد گرفتی برای منم بنویس خواهش میکنم    راس ...

ممنون . انشالله برای توام بهترینها اتفاق بیفته . والا من تا حالا نخوردم نمیگیرم . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سیکل طبیعی یعنی چطور؟اخه به من گفت روز یازدهم میای اگر ضخامت خوب بود و فولیکولات خوب بودن دو روز بعد ...

ضخامت رحم طبیعی میره بالا استرادیول و اینا نمیدن چند بار سونو میشن و ازمایش استرادیول و پروژسترون میگیرن

بعد اچ سی جی میدن وقتی تخمک آزاد شد چند روز بعد انتقال میدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها من امروز ی اتفاقی افتاد خیلی حرص خوردم و گریه کردم خیلی میترسم یعنی خطرناکه واسه نی نی؟😢😢

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم ما برا pgsنوبت گرفتیم باید بیعانه بدیم برامون مواد نگهدارن تا جنین فریز کنیم ولی دکتر همسرم هر ...

من به کارش اطمینان دارم میدونی چرا من پیش دکترای دیگه رفتیم با وجود خیلی داروهای گرون و خارجی و جورواجور هی همسرم بدتر و بدتر شد ولی وقتی رفتیم رویان و دکتر همسرم شد اول کار گفت اصلا دارو خوردن فایده نداره فقط زمان رو از دست میدی وقتی معاینه کرد همسرم رو گفت تو مادرزادی ب ی  ض ه ه ا ت کامل نزول نکرده و مادرزادیه و درست شدنی نیس و اگه بگذره این اسپرمم برات نمیمونه بهتره فورا میکرو انجام بدی فقط ازش آزمایش کاریوتایپ و AZF گرفت اونم از مشکل ژنتیکی خیالش راحت بشه که شکر خدا سالم بود و ما با همون وضعیت داغون همسرم یعنی همه لحاظ داغون وارد سیکل شدیم و در کمال ناباوری 15 تا جنین ب رامون تشکیل شد اونم کیفت متوسط تا خوب که من دوتارو انتقال دادم و شکرخدا مثبت شد ولی قسمت نشد قلبش تشکیل نشد و سقط کردم پس مطمن باش همین کار به صلاحتون هست اگه گفته انجام بدید انشاالله نتیجه خوب میگیرید

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام بچه ها من امروز رفتم دوتا از کنجدامو فرش انتقال دادم تروخدا عاجزانه ازتون میخوام برام دعا کنی ...

ویهان جونم الهی این بار مثبت میشی و میای خبر بارداریتو میدی😍😍😍

برات کوثر خوندم الهی جوجه هات سفت بچسبن به دلت تا نه ماه

قربونت ممنونم....دخترم 7 ماهشه الان...انشاله دوقلوی شما هم سلامت به دنیا بیان

سلام پاشا جون خوبی چخبر دختری خوبه؟چقد خوشحال شدم پیامتو دیدم اگه یادت باشه انتقالامون باهم بود 

ضخامت رحم طبیعی میره بالا استرادیول و اینا نمیدن چند بار سونو میشن و ازمایش استرادیول و پروژسترون می ...

ممنون .اخه انتقال دوممه و دیگه هم جنین ندارم.شما انتقالای قبلیت طبیعی بود؟