2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047382 بازدید | 684596 پست
خداوند فرزند زیبات رو برات حفظ کنه و سالم و سلامت باشه  مرسی از دعات گل جانم...

قربونت برم عزیزم، ایشالله با خبر خوش بیای نگار عزیزم ،بی‌صبرانه منتظر خبر خوشتما خیلی امید دارم بهت با نشونه هایی که گفتی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی قربونت برم، آره جون میگیره اما خوب اگه 1 هفته دیگه میموند اون تو بیشتر جون میگرفت، بعضی دکترا ت ...

آره عزیزم فردا میرم پیش پریناتولوژ ببینم چی میگه انشاءالله خیره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نورا جونم انشاءالله که خیره منم برا فردا وقت گرفتم برم پیش پرناتولوژ ببینم چی میگه دلم طاقت نیا ...

کار خوبی کردی زودتر وقت گرفتی ، انشالله که برای تو هم خیر هست نگران نباش انشالله واسه تو بیشتر از این عدده و خیالت راحت میشه. من امروز خیلی ها رو دیدم این مشکل براشون پیش اومده بود اگر دهانه رحم تغییر شکل نداده باشه خطرش کمتره 

نه من نداشتم ولی خودم خودسر این چند روز گذاشته بودم چون خوندم تاثیر داره ، پورلوتون هم زدم و هر دو هفته باید چک‌کنمش

انشاءالله برا هممون🤲🏻🤲🏻🤲🏻 من از استراحت مطلق متنفرم ولی متاسفانه شرایط یه جوری دست به دست هم ...

اره واقعا سخته .....ولی خوب چاره ای نیست ....شاید بعد از ی مدت اوصاع روبراه شه بتونیم ی حاملگی معمولی داسته بلشیم .....توکل به هدا هرچی خیره

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسی مهربونم،چیکا جون ختنه کرده پسرشو من ازش سوال کردم فکر کردی انجام دادم.  بعد این که دید هم ...

اره فک کنم ولی خوب نعلومه که خیره برا گل پسرت ...اصلا ناراحت وزنش نباش من هیلی ها رو دیدم بعدا انقد تپل مپل شدن .....دعا میکنم ایشالهه صحیح و سالم باشه......نه قبلش نمیدونست هماتوم دارم قطعش کرد..  حالا بهش پیعام کفتم هماتوم دارم این پرژسترونا رو قطع کردی مشکل نشه.....گفت شنبه بیا حالا منم جواب ان تی م حاضر نیست میخواستم سه شنبه برم ....میترسم تا سه شنبه دیرشه.....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
کار خوبی کردی زودتر وقت گرفتی ، انشالله که برای تو هم خیر هست نگران نباش انشالله واسه تو بیشتر از ای ...

عزیزم دهانه رحم منظورت فونلینگ هست؟.....منم برام نوشته فونلینگ تداره ....یعنی وضعیت بهتره؟

شما که میخاید 22 میلیون هزینه کنید، حیفه واقعا، کاش دکترتو عوض می کردی، برو یه دکتر دیگه د ...

دکترم دارو نده احتمالاخودم میخرم یه مدت استفاده می کنیم منتظرم ببینم با اسپرم بی کیفیت چیکار داره هر دفعه میریم میگه فریز کنین

مرسی مهربونم،چیکا جون ختنه کرده پسرشو من ازش سوال کردم فکر کردی انجام دادم.  بعد این که دید هم ...

نه عزیزم هنوز امپول عفتگی تداده......فقط همون ی شیاف رو فعلا دارم

حلقه هم با بیهوشیه ؟بستری هم داره ؟هزینه اش چطوره ؟

نه حلقه تو مطب گذاشته میشه مثل معاینه ولی امروز دو تا دکتر به من گفتن وقتی پساری یا همون حلقه رو میذاریم که دهانه رحم تغییر شکل داده باشه (فانلینگ شده باشه) یا باز شده باشه اگر دهانه رحم بسته باشه و طول سروبکس کم باشه سرکلاژ خوبه اگر از وقتش نگذشته باشه

حدودا ۱.۵ تا ۲ تومن هزینه شه

قربونت برم عزیزم، ایشالله با خبر خوش بیای نگار عزیزم ،بی‌صبرانه منتظر خبر خوشتما خیلی امید دارم بهت ...

قربونت برم مهربونم 

با دعای شما گل جانم

توکل بخدا

واقعا بیاد زندگیم رنگ میگیره بخدا

مخصوصا الان ک شوهرم خودش دوست داره... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...