2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047474 بازدید | 684604 پست
بعد طاقت نیاوردم اومدنی سرکار رفتم آزمایشگاه خون دادم الان جوابش رو گرفتم روز 10 هستم بتا شده 54 خود ...

مبارک گل جانم ب خوشی چ خبر خوبی... 

جنین هات چند روزه بودن؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم با این حجم از استرس میخای مامان شی!  بخدا آنقدر آرومم، خیلی دعا بخون، سعی کن آرامشتو ...

نگار جان منم خیلی دعا میخونم خیلی با خدا صحبت میکنم صدقه میزارم هرروز برای شیر خشک بچه های بی سرپرست 

ولی واقعا استرس ندارم حتی منتظر روز ازمایشم نیسم و میخوام فقط بی بی بزنم 

الان ب خاطر درد غیر قابل تحملی که صبح داشتم یکم اشفته حال شدم انگار پاهام رو داشتن از جاش میکندن 😣از بعد نماز صبح نتونسم بخوابم راحت

نگار جان منم خیلی دعا میخونم خیلی با خدا صحبت میکنم صدقه میزارم هرروز برای شیر خشک بچه های بی سرپرست ...

روز چندی ؟من روز ۹و ۱۰ چنان درد گرفت حیف سر کار بودم و گرنه حسابی جیغ می زدم  ان شاءالله برا توهم خیره

نگار جان منم خیلی دعا میخونم خیلی با خدا صحبت میکنم صدقه میزارم هرروز برای شیر خشک بچه های بی سرپرست ...

منم دو س روزه سمت چپم چنان تیر میکشه دردش زده ب پاهام الان آرومم... 

درده هم تموم میشه نگرانش نباش

آزمایشت کیه؟! 

روز چندی ؟من روز ۹و ۱۰ چنان درد گرفت حیف سر کار بودم و گرنه حسابی جیغ می زدم  ان شاءالله برا تو ...

روز هفتمم عزیزم اصلا نمیتونم دردش رو توصیف کنم 🥴

پاهام دلم داشت از جاش کنده میشد مثل پریودی که چند ماه نشی یهوو بشی همچین دردی

3 روزه.ایشالا به زودی خبر مثبت شدن خودت رو جشن بگیریم

قربونت عزیز دلم منم جنین هام دو روزه بودن

دعا کن برام گل جان... 💋 

بازم مبارک ک مامان شدی... 

منم دو س روزه سمت چپم چنان تیر میکشه دردش زده ب پاهام الان آرومم...  درده هم تموم میشه نگرانش ...

دردش که اصلاا مداوم نیست میگیره بعد خیلی زود ول میکنه همون چند ثانیه نفسمو میگیره 

خیلی مونده نگار روز مادر روز ازمایشمه