2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
سلام عزیزدلم خوبی مامان خانومی? هنوز نمیدونم کی برم😑😑😑دلم میخوادلاغرکنم بعدا برم. بزارم بعد عیدبر ...

مهربون‌جون‌سلام‌عزیز

خوبی‌دختر..

زهراجون‌کی‌میخای‌شروع‌کنی‌به‌رژیم‌وورزش؟

نون‌بزارکنار‌..برنجتم‌نصف‌کن.ورزشم‌بکن

شیرینیجات‌هم‌اصلا‌نخور.

ببین‌چقدرکم‌میکنی..

من‌تودوماه‌‌۲کیلوکم‌کردم..ورزش‌نکردم‌اما

فقط‌نون‌کم‌خوردم.اگه‌کلا‌قطعش‌میکردم

شایدبیشترکم‌میکردم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی ان شاالله خودمونم شنبه خبرخوش بدیم😍😍😍😍میگم من رگای سینه م خیلی متورم و واضح شده ...

ازم دلخور نشی گلم باهات شوخی کردم... 😜😄

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

دوستان من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم و فهمیدم مشکل دارم و یک انتقال منفی هم دارم و قرار دوباره برم تو سیکل انتقال دکتر ایمونولوژی بهم میگه باید ۴۸ ساعت قبلش سرم اینترا بزنی ولی دکتر علیرضایی برام نمینویسی من چجوری میتونم تهیه کنم و بزنم....امروز از داروخانه پرسیدم گفت داروخانه ها بهت نمیده یه سرم بیمارستانیه...من چیکار کنم بچه ها

دوستان من ازمایش ایمنی و انعقادی دادم و فهمیدم مشکل دارم و یک انتقال منفی هم دارم و قرار دوباره برم ...

سلام عزیزم خوبی

من هم مشکل داشتم

این آمپول یا سرم بیمارستانی هست

و باید بری هلال احمر تهیه کنی یا بیمارستانی ک خودش داشته باشه و برات بزنن... 

و اثرش تو بدن یک ماه هست ینی هر سه هفته یکبار یا هر چهار هفته یکبار بنسبت دوز تعیین شده باید این سرمو بزنی... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

دوستان گلم ماهایی که با ای وی اف باردار میشیم باید تحت نظر دکتر خاصی بریم یا هر دکتر زنان زایمانی بریم اوکی هست؟

دوستان تهرانی که با ای وی اف باردار شدید تحت نظر کدوم دکتر هستید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
مهربون‌جون‌سلام‌عزیز خوبی‌دختر.. زهراجون‌کی‌میخای‌شروع‌کنی‌به‌رژیم‌وورزش؟ نون‌بزارکنار‌..برنجتم‌ن ...

سلااام عزیزدلم شماخوبی فداتشم؟ من راستشو بخوای یک هفته ای میشه شروع کردم به کم خوردن خداکنه لاغرکنم افتضاح شدم به معنای واقعی نمیخوام اینجوری برم انتقال شایدبزارم بعدعید... 

ازشماچه خبر؟ من فاطمه ام فداتشم😁😁😁