2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047501 بازدید | 684604 پست
مطمینی واژینال  بیشتره ؟می ترسم کمتر از این باشه ؟دکتر سونو اقا بود شکمی انجام داد

معمولا اینجوریه واژینالا بیشتر از شکمیه

فککنم چون لب مرزی هستی باید واژینال انجام بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پیش محبوبه شیرازی وقت گرفتم به شما کی رو معرفی کرد؟ این انتخاب دکتر هم داستانه واسه خودش  و ...

من رویان میرم عزیزم دکترمم پیش همون پریناتولوژ رویان فرستاد ولی همسرم همش میگه دیگه رویان نرو کلا دکترتو عوض کن بیرون برو 

چه قشنگ هفته هامون یکیه من ۱۹ هفته و۲ روز هستم تو ۲۰ هفته ام 

باشه عزیزدلم منتظر خبر خوشت هستم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم برای طول سرویکس شکمی کمتر نشون میده ؟من شکمی ۳۲ بود  

دورت بگردم اینو میگم به خودت استرس ندیاااا معمولا شکمی بیشتر نشون میشه واژینال دقیقتره حالا این سری رفتی بگو واژینال بگیرن احتمالا رفته بالا نسبت به هفته ات

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نمیدونم عزیزم اما یادمه اسوه وحشتناکه مثل میل بافتنیه

دیروز رفتم بگیرم گفتم البرز نداری بهم بدی گفت نه اکتوور دارم که از البرز خیلی بهتره ترسیدم بگیرم چون اینجا البرزو گفتین خوبه 

دیروز رفتم بگیرم گفتم البرز نداری بهم بدی گفت نه اکتوور دارم که از البرز خیلی بهتره ترسیدم بگیرم چون ...

اره البرز که عالیه نمیتونی یه دونه بگیری ازش امتحان کنی ببینی چطوریه؟ 

مهتاب جون همه سونوهارو یه جا انجام دادم یعنی بازم امکانش هست؟ برامنو هرسری زده بسته دهان رحم ولی خب ...

اها پس همه سونوها یه جا بوده 

خیره ان شاء الله

برای بقیه مواردی هم که گفتی استرس نداشته باش توکل بر خدا ان شاء الله این روزای قشنگ همراه با نگرانی هم تموم میشه و به سلامتی نی نی رو بغل میکنی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اینبار برم بگم واژینال  بگیره فک کنم برا همینه گفت ۱۵ هفته بیا ...

حتماااا 

ولی اگه یه موقعی گفت سرکلاژ مقاومت نکن خیالت راحتتر میشه عزیزم اما ایشالا نیازی به این کارا نیست با همین استراحتت میره بالا