2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
الهی امین فردا الهی باخبرای خیلی خوب وتوپ بیای😍😍😍 فداتشم

سلام فاطمه جون انتقالم تعیین شد روزش🥺🥺🥺😍😍😍😍😍🙏🙏🙏پنج شنبه هستش

ممنون از اینکه دلگرمی میدی 

توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه هاا من الان فهمیدم  روز انتقالم شهادت حضرت زهرا بود روز ازمایشم روز مادره😢😭 با حضرت زه ...

انشاالله که مثبتی جونم انشاالله

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم😭😭😭😭😭دقیقا منم پارسال روز مادر ازمایشم مثبت شد و رو ابرا بودم😭😭😭اما دقیقا خدا روز پ ...

ای خدااا میشع منم روز مادر خوشحال شم 

ان شالله دوباره مامان شی دورت بگردم 😍

نه شکمی ان هر دوش فقط اگر سرویکس دقیق بخواد چک بشه اون واژیناله

مرسی عزیزم یعنی الان ۲۷ ام غربالگری دوممه اصلا سونو واژینال ندارم؟یا واژینالم سونو میکنن؟  

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها کسایی که مام میرن غربال گری دوم سونو واژینال انجام میشه ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه هاا من الان فهمیدم  روز انتقالم شهادت حضرت زهرا بود روز ازمایشم روز مادره😢😭 با حضرت زه ...

من دقیقا پارسال روز مادر پانکچرم بود به هوش که اومد انقدر گریه کردم که خدا میدونه خیلی دلم شکسته بود انشاالله شماهم به آرزوت میرسی عزیزم 

ممنون از دعای قشنگت عزیز دلم  فاطمه ندیده به دلم نشستی عزیزم  انشاالله خدای مهربونم یاور ...

عزیزمی دل به دل راه داره هم اسم عزیزم😘😘😘

باورکن ازوقتی گفتی12ساله منتظری اصلا به جوری شدم من5ساله منتظرم میفهمم انتظار چقدربده. . .

ولی دلم خیلی روشنه اصلا اینبارحتما مامان میشی خداوندالرحم الراحمینه

سلام فاطمه جون انتقالم تعیین شد روزش🥺🥺🥺😍😍😍😍😍🙏🙏🙏پنج شنبه هستش ممنون از اینکه دلگرمی میدی& ...

واووووو چقدرعالییی دخترگل الهی که همیشه خوش خبرباشی اصلا دلموشادکردی دختر😍😍😍

الهی پنجشنبه بحق حضرت زهرا که ولادت اش نزدیکه وروجکات بچسبن به دلت وبگیرن ومثبت شی

وایییی حساب کردم انشالله روز ازمایشات میخوره به شنبه9بهمن ماه😍😍😍بشدت منتظرم

غربال دوم چه هفته ای بری بهتره ؟

ببین به من یه بازه زمانی داد که برم برا غربالگری دوم من برا ۲۷ دی وقت گرفتم دقیقا میشه ۱۸ هفته و ۲ روزم 

برای اکو قلبم همینجور۲۵ ام اکو قلب ۲۷ ام غربال دوم