2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047800 بازدید | 684626 پست
@شوره   @سارادلارام   ببخشید ی سوال رحمم از دیروز میسوزه الان بیشتر شد  یکسر ...

یعنی چطور واژنت تیر میکشه یا زیر پوستت احساس می کنی؟ یسری علائم بخاطر داروهاس. من حالت تهوع و سینه درد از ۶ هفته به بعد داشتم. 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها❌❌❌❌❌❌❌ لطفا کمک کسی با اندومتر ۱۳ انتقال داده؟ من روز ۱۶ سیکلم و اندومتر ۱۳ و تست پروزسترو ...

نظر خود دکترت چیه من آخرین سونو ۹ ونیم بودم از فرداش پروژسترون زدم برای اخرین انتقال. من نمی دونم تا چند خوبه ولی به من گفته بود رحمت الان  عالیه.

خدایا شکرت
@شوره   @سارادلارام   ببخشید ی سوال رحمم از دیروز میسوزه الان بیشتر شد  یکسر ...

دنبال علائم نباش من کمرم درد میکرد یکی میگفت نشانه بارداریه یکی میگفت من کمرم درد گرفت باردار نبودم . کمر درد من هنوزم هست انگار رگ سیاتیکه. فقط همچی رو برا خودت مثبت در نظر بگیر ان شالله خیر باشه. 

خدایا شکرت
نظر خود دکترت چیه من آخرین سونو ۹ ونیم بودم از فرداش پروژسترون زدم برای اخرین انتقال. من نمی دونم تا ...

نمیدونم شوره جان احساس میکنم خیلیه ۱۳

دودلم

حال روحیمم زیاد اوکی نیست

تو بد دوراهی ام

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
چشم عزیزم حتما قابل باشم حتما دعاگوت هستم انشالله به حق پتج تن مامان شدنت 

خیلی ممنونم گلم.ایشاالابارداری راحتی داشته باشی.منم سه تابرام انتقال دادن دیگه ندارم.

نمیدونم شوره جان احساس میکنم خیلیه ۱۳ دودلم حال روحیمم زیاد اوکی نیست تو بد دوراهی ام

سلام عزيزم مال منم روز يازدهم ١٣بود دكتر پروژسترون شروع كرد بهش گفتم زياد نيس گف نه خيلي خوبه .به نظرم ببين نظر دكترت چيه 

سلام عزيزم مال منم روز يازدهم ١٣بود دكتر پروژسترون شروع كرد بهش گفتم زياد نيس گف نه خيلي خوبه .به نظ ...

مثبت شدی گلم؟

چقد پیامت ارومم کردجنین چند روزه انتقال دادن؟

نمیدونم شوره جان احساس میکنم خیلیه ۱۳ دودلم حال روحیمم زیاد اوکی نیست تو بد دوراهی ام

بنظرم از دکتر بپرس. تا چند میشه انتقال داد نمی دونم. بگو اگه شرایط رحمی خوب نیست انتقال ندی بالاخره کلی هزینه کردی برای دونر

خدایا شکرت
بنظرم از دکتر بپرس. تا چند میشه انتقال داد نمی دونم. بگو اگه شرایط رحمی خوب نیست انتقال ندی بالاخره ...

اره والا بینم چی میشه

توکل بخدا

مرسی عزیزدلم

خیلی دعام کن با تو دلیت

یعنی چطور واژنت تیر میکشه یا زیر پوستت احساس می کنی؟ یسری علائم بخاطر داروهاس. من حالت تهوع و سینه د ...

ن عزیزم رحمم میسوزه 

از پوستم حسش میکنم

واژنم خیلی کم تیر میکشه گاهی

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اره والا بینم چی میشه توکل بخدا مرسی عزیزدلم خیلی دعام کن با تو دلیت

استرس از خودت دور کن ان شالله با بتا تپل میای. دیگه هر کاری تونستی کردی. بقیشو بسپار دست خدا.‌

خدایا شکرت