2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047674 بازدید | 684621 پست
بچه ها جونم من افتادم به خونریزی دارم میرم بیمارستان.نی نی داره میاد.دعام کنید❤❤

عزیزدلم دست خدا همراهتون الهی که زایمان خیلی خوبی داشته باشی و خاطره خوب از امشب برات بمونه گلم بعد زایمانت بیا از تجربت بگو بهمون چی شد یهو خونریزی کردی و اینجور مواقع باید چکار کرد؟اینم بهمون بگو وقتایی که یهویی میشه رفتن به بیمارستان دکتر خودت میاد برای عملت یا نه مجبورا باید با دکتر دیگه....

خلاصه بیا از همه تجربیاتت بعدا برامون بگو هر زمان وقت کردی لطفا🥰

الان برات آیت الکرسی میخونم الهی بحق علی زایمانت عالی باشه پسرتو با آرامش کامل به آغوشت بگیری🥰😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
قربون شکلت برم  آره چیزی نمونده خودت تجربه اش کنی مهربون حتی شب بیداریاشونم شیرینه اخه

نیلدا جونم بارانا تازه پیام داد که خونریزی کرده داره میره بیمارستان که نی نی رو دنیا بیاره عزیزم گفتم بدونی 😘😘😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گل پسر ندا به دنیا اومد هفته پیش. بارانا هم نیومده هنوز بگه زایمان کرده یا نه. انشالله اونم به س ...

هروقت بشه میام، اصلا نمیتونم بدون شما بمونم بخدا

اصلا فکر نمیکردم انقدر وقت گیر باشه، الان همسرم میگه لست سین واتس اپت مال 8 صبحه یعنی تو حتی وقت نکردی بری تو واتس اپ میگم والا اصلا نمیفهمم چطور ساعتا میگذره 

اخی پس پسر خوشگل ندا هم اومد خداروشکر که حالشون خوبه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها جونم من افتادم به خونریزی دارم میرم بیمارستان.نی نی داره میاد.دعام کنید❤❤

ای جوووون دلم،مبارک باشه بارانا جونم، ایشالله به سلامتی بغل کنی گل پسرتو 

واسه همه دعا کن قربونت برم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلدا جونم بارانا تازه پیام داد که خونریزی کرده داره میره بیمارستان که نی نی رو دنیا بیاره عزیزم گفت ...

آره دیدم فدات شم مرسی گفتی مهربونم

هروقت بشه میام، اصلا نمیتونم بدون شما بمونم بخدا اصلا فکر نمیکردم انقدر وقت گیر باشه، الان همسرم می ...

ای جانم تا باشد از اینجور مشغله ها تنتون سلامت قربونت برم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزدلم دست خدا همراهتون الهی که زایمان خیلی خوبی داشته باشی و خاطره خوب از امشب برات بمونه گلم بعد ...

ببخشید من جواب دادم انا جون هر زمان که باشه اگه بری بیمارستانی که دکتر خودت اونجا زایمان انجام میده زنگ میزنن دکترت خودشو برسونه تورو میبرن اتاق عمل کاراتو میکنن تا پزشکت برسه

ببخشید من جواب دادم انا جون هر زمان که باشه اگه بری بیمارستانی که دکتر خودت اونجا زایمان انجام میده ...

مرسی مهربونم که جواب دادی من واقعا هیچ اطلاعاتی راجع به زایمان ندارم مرسی که گفتی گلم 🥰😘😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سارا جونم من الان ۱۸ هفته و۶ روزم بخام از این پهلو به اون پهلو بشم باید بشینم حتما؟ یانه میتونم عادی ...

عزیزم من از دکترم پرسیدم اصلا نیازی به نشستن نیست و اینکه میگن باعث میشه بند ناف بپیچه و اینا ربطی نداره پیچیدن بند ناف مربوط به حرکات خود جنینه و ربطی به مادر نداره من که راحت پهلو به پهلو میشم مامانم میگفت تا ۷ ماهگی رو شکم می خوابیده😂😂😂بهم میگه الکی واسه پهلو به پهلو شدن به خودت استرس نده 

من اولین بار حس کردم نبض میزنه تو شکمم نه عزیزم تلقین نیست واسه بعضیا عین ترکیدن حبابه دیگه کم کم باید تکوناشو حس کنی😍😍😍 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

عزیزدلم مبارکه الهی صحیح و سالم بغلش کنی بیاریش خونه😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منکه دوبار اومدم پیش وحیدی هر دوبار ب ناف شوهرم دارو بست ولی خیلیا پیشش میان  بقیه راضی بودن م ...

سلام عزيزم دكتر همايون عباسي هم اصفهان دكتر اورولوژي هسش اونم دكتر خوبيه 

ای جان 

انشالله زایمان راحتی داشته باشی و گل پسری صحیح و سلامت بیاد بغل مامانش😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم