2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047647 بازدید | 684621 پست
سلام سارا جون، ممنون گلم، تو خوبی؟ جواب ام آر آی اومد که زده بود نرمال به طور کلی خداروشکر، ولی نوشت ...

برنجک جونم ازامروز تا پنجشنبه که میری دکتر روزی ده تا ایت الکرسی به نیت سلامتی گل پسرت میخونم

گرچه مطمئنم هیچی نیست و فقط دکترا میخان خیال خودشونو راحت کنن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
برنجک جونم ازامروز تا پنجشنبه که میری دکتر روزی ده تا ایت الکرسی به نیت سلامتی گل پسرت میخونم گرچه ...

عزیزم ممنون از لطف و محبتت، دعای خیر حضرت فاطمه و اولادش پشت و پناه نی نیت باشه💕💕💕

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم من جواب ازمایشم رو گرفتم مثبت بود انشالله قسمت تک تک دوستان منتظر من ده سالع تو را ...

مبارکت باشه سوگول جان، ایشالله که بارداری راحتی داشته باشی به سلامتی بغل (شون) کنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره عزیزم.انتظار داره به سر میاد.نیلدا۱چی بگم نخندی.من از سوند زدن و از اون فشاری که میگن به شکم میا ...

سوند که اصلا درد نداشت شاید چون من حال و روز خوبی نداشتم چیزی احساس نکردم، ولی فقط یه لحظه خیلی خیلی کوتاه بود در حد یه سوزش ادرار 

اون فشارم واقعا چون بیحسی چیز خاصی متوجه نمیشی، انقدر که غرق خوشحالی دیدن بچه ای واقعا اونم هیچی نیست عزیزم، ایشالله به سلامتی به دنیا بیاری پسر زیباتو

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم بچه های منم اینجوری هستن دو سه تا دکتر بردم کامل معاینشون‌کردن‌گفتن سالمن خداروشکر ریه هاشونم ...

منم طاقت نیاوردم بردمش دوبار دکتر چیکا جون 

براش اسپری بینی نوشت گفت بینی نوزادا تا 1 ماه کیپ میشه واسه اینه، دیگه خیالم راحت شد، چقد زمان میبره اوکی شه چیکا جون؟ 

سوند که اصلا درد نداشت شاید چون من حال و روز خوبی نداشتم چیزی احساس نکردم، ولی فقط یه لحظه خیلی خیلی ...

سلام نیلدا جون خوبی گل پسرت خوبه ؟ حسابی عشق میکنی باهاش؟ نیلدا جون آزمایش دادم کراتین و اورم یکم خیلی کوچولو پایین تر شده تو نت خوندم بالا بودن کراتین خطرناکه پایین بودنش چیزی نیست حالا شما تحربه ای داری اطلاعاتی داری راجع بهش؟

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام گلم قدمش مبارک باشه عزیزم خداروشکر بخیر گذشته. شاید خس خسش به خاطر رفلاکس پنهان باشه اخه دختر م ...

وای پسر منم دقیقا همینجوریه، یعنی رفلاکس داره؟ شیرم برمیگرده تو گلوش دقیقا، و حالت خفگی بهش دست میده 3بارم بالا آورده اما ماسته و شیر نیست به دکتر گفتم گفت چون ماسته جای نگرانی نیست نمیدونم باید چیکار کنم؟ 

اهان بازم خداروشکر که مرخص شد چقد مگه اب کیسه کم شده بود حرکات داشت ؟ استرس گرفتم منم اب کیسه رو خ ...

آب کیسه شده بود 5 نمیدونم چجوری از 14 به 5 رسید اونم بدون نشتی و پارگی، قطعا سونوگراف اشتباه کرده حجم مایع رو، استرس نگیر فقط آب خیلی بخور حرکت بچه یهو افتاد البته کم شده بود از روز قبلش، یهو یه لحظه خیلی زیاد زد و بعد دیگه اصلا حرکت نداشت 

دوستای گلم عزیزای دلم خواهرای خوبم من انتقال دادم انشالله که هر چی نتیجش شد میام بهتون میگم فقط نمیگ ...

قربونت برم مامان سارای مهربونم، موقع عمل بخدا ویژه دعات کردم، امیدوارم خدا صدامو بشنوه، منتظر خبر خوبت هستم عزیزکم

قربونت برم مامان سارای مهربونم، موقع عمل بخدا ویژه دعات کردم، امیدوارم خدا صدامو بشنوه، منتظر خبر خو ...

عزیزمی قربونت برم واقعا بهم لطف داری ممنونم از محبتت شرمندم میکنی به خدا. خدا گل پسرتو برات حفظ کنه. ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سوند که اصلا درد نداشت شاید چون من حال و روز خوبی نداشتم چیزی احساس نکردم، ولی فقط یه لحظه خیلی خیلی ...

ممنون نیلدا جون😘😘

خداروشکر که گل پسرت اومد تو بغلت

انشالله عاقبت بخیری و دومادیش رو ببینی 😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام نیلدا جون خوبی گل پسرت خوبه ؟ حسابی عشق میکنی باهاش؟ نیلدا جون آزمایش دادم کراتین و اورم یکم خی ...

سلام آنای مهربونم، عشق دیگه نگو تمام روز فقط کنارش میشینم نگاهش میکنم، الهی همه منتظرا خیلی زود جای من باشن. 

عزیزم بالا بودنش خطرناکه، پایین بودنش تو بارداری مشکل نیست قربونت برم نگران نباش،

سلام آنا جون ومامانای عزیز.من بعد از 5ماه از انتقال منفی قبلیم امروز پانکچرکردم فقط 4تا تخمک داشتم😩دفعه قبل 6تا بودکه 2تاش جنین شد که نگرفتن. یکم نگرانم بنظرتون این دفه چی میشه😭کسی بوده مثه من.

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
ممنون نیلدا جون😘😘 خداروشکر که گل پسرت اومد تو بغلت انشالله عاقبت بخیری و دومادیش رو ببینی 😍

8 ماه دیگه تو حال این روزای منو داری قربونت برم، خیلی برات خوشحالم،دیگه وقت سرخاروندنم نداری 

عزیزمی قربونت برم واقعا بهم لطف داری ممنونم از محبتت شرمندم میکنی به خدا. خدا گل پسرتو برات حفظ کنه. ...

دشمنت شرمنده باشه مامانی سارا

راستی نینی ندا جون به دنیا اومد؟ اصلا وقت نکردم تاپیک و بخونم، منی که حتی یه پست و جا نمینداختم😔😔

بارانا چطور؟