2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047651 بازدید | 684621 پست
سلام منم یه دونه جنین پنج روزه دارم فقط....انقدر فکر های بد میاد تو ذهنم مثلا اگر از ذوب درنیاد چی & ...

انشاالله که در میاد میچسبه به دلت میشه چراغ خونت من مثل خودتم تازه رفتم تو سیکل ولی تا صبح ده بار انتقال میدم😂😂😂تو خوابم فکرو خیال دست ازسرم بر نمیداره بچه های من سه روزن دوسدارم بهشون بچه بگم نه جنین🙈😍😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
🧡💜🧡💜🧡💜❤❤❤❤❤💜🧡 سلام دوستان خوبید ؟  من قراره دوباره پانکچر بشم میشه خواهش کنم ازتون خو ...

قرص اوبوست واسه خودت. کو آنزیم کیوتن با ژل رویال واسه جفتتون سمنو یا جوانه گندم هم خیلی خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه من کلا اهل سالاد وسبزی نیستم زیاد نخوردم  ولی قبل انتقال میگن گر ...

مرسی عزیزم بخدا شرمندم  .‌اسکرین شات گرفتم  تا قشنگ رعایت کنم . منم خیلی رعایت میکنم . ولی برای سبزی و سالاد چون سردیه استفاده نکردم .‌گفتم از شما بپرسم . مرسی انشالله بسلامت گل پسرتو بغل کنین

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی عزیزم بخدا شرمندم  .‌اسکرین شات گرفتم  تا قشنگ رعایت کنم . منم خیلی رعایت میکنم . ولی ...

ممنون خواهش میکنم عزیز دلم انتقال دادی انشالله از همون روز برای سلامتی نی نی گلت سوره یاسین بخون خیلی خوبه به خدا توکل کن انشالله بهترین ها رو بهت میده عزیزم ❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

سلام خانوما من دیشب خورشت سبزی خوردم خیلی معده دردم چی بخورم برام خوبه میتونم یکم عرق نعناع بخورم ضرر نداره لطفا جواب بدین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

خانومایی امروز قرار بود برن آزمایش زودی برین بیان خبر خوشحالی بهمون بدین منتظریم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
اخه گفتن کیفیتش متوسطه😔

به خدا اصلا ب اینا نیس گلم. من 3 تا جنین با کیفیت a انتقال داده بودم منفی شد بودن دوستان با ی دونه کیفیت سی مثبت شدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

💜🧡💜🧡💜❤❤❤❤❤💜🧡

سلام دوستان خوبید ؟ 

من قراره دوباره پانکچر بشم میشه خواهش کنم ازتون خواهرانه بهم کمک کنید بگید چه قرص هایی و چه چیزایی بخورم غیر اونایی که دکتر میگه دیگه چه کارایی انجام بدم تا کیفیت تخمک ها عالی بشه چه خودم چه اسپرم همسرم 

مشکل اصلی همسرمه ولی منم تنبلی خفیف دارم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
سلام خانوما من دیشب خورشت سبزی خوردم خیلی معده دردم چی بخورم برام خوبه میتونم یکم عرق نعناع بخورم ضر ...

حبوبات نخوری بهتره دیگه نفخ میکنی.عرق نخورضررداره چای نبات بخور.

عزیزم راضی هستی از دکتر اسرافیلی؟ 

والا گلم فقط دو جلسه باهاشون ویزیت شدم در حد دارو کم کردن بودن چیز خاصی نداشتم باهاشون ولی فکر کنم خوب باشن یعنی انشالله که خوبن ولی دستگاه سونوگرافیشون خیلی ضعیفو بده تاره😅 نسبت به مرکز مام دستگاهو اینا قابل مقایسه نیست خدایی اونجا خیلی مجهزه شفافو خوب میبینی خودتم 😂 من برای بیمارستان عرفان بیشتر رفتم چون دکتر متین که از اول بودم باهاش متاسفانه فقط بیمارستان آرمان هست و منم تا الان یه تعریف خوبم از آرمان نشنیدم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
💜🧡💜🧡💜❤❤❤❤❤💜🧡 سلام دوستان خوبید ؟  من قراره دوباره پانکچر بشم میشه خواهش کنم ازتون خواه ...

سلام عزیزم . من یه سری مکمل دارم استفاده میکنم . اینا هستش ویتامین e , c , زینک پلاس ،سلن پلاس ، ال ارژنین ، کیوتن ۱۰۰ ، اینو فولیک . امگا ۳ ، d3 1000  

همسرمم فرتیل من ، اسپریژن ، و مکملهایی که من استفاده میکنم  . راستی کمپرس یخ و گرمیجاتم استفاده میکنه

دکترتون کیه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
دفعه اول رفتی پیشش قبولتون کرد؟ 

بله گلم قبول کرد خیلی هم راحت اتفاقا وقت میدن هم اینترنتی میتونید وقت بگیرید هم زنگ بزنید منشیشون راحت وقت میدن بهتون😉

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت