2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
پیاده روی اگر نشه برم میشه تو خونه ورزش کنم؟

من توی خونه حدود ۴۵ دقیقه ورزش میکردم روزی هم ۴۰ تا دراز نشست میزدم. شیر سویا هم برای کسی که تیروئید داره خوب نیست من دوتا خریده بودم که واسه انتقال بخورم ترسیدم قبلش خوردم نشاسته هم به حالت فرنی با نبات درست کردم خوردم تا ۵ روز

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خانوما شرمنده من ب شدت نفخ و یبوست دارم روز سوم انتقالمه چیکار کنم ک بهتر بشم

نباید غذاهای نفاخ بخوری بعد انتقال انجیر و خیس کن ابشو بخور الو بخارا زرد الو خشک و کاهو خوبه برایبوست  ولی با دکترت مشورت کنی بهتره شربت لاکسی ژل خوبه بخوری البته بپرس حتما

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

براشمازیادشده.مانفری‌۹۳۰‌دادیم من‌این‌ماه‌بایدسونوهیستروبشم. ویزیت‌بادکترایمنی‌هم‌مونده.اونم‌انجام ...

صاحل جون شما جواب کاریوتایپ رو به دکتر زنان نشون دادی ؟ یا به دکتر ژنتیک ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
یه بار رفتم یه دور با ماشین زدیم. روز انتقال هم یکم راه رفتم تا پیش ماشین.

خب بسلامتی . 

من چند روزه دارم‌خونه تکونی میکنم . الان تموم‌شد .گفتم رفتم تو سیکل به خودم‌فشار نیارم‌. 

خدای من خدای معجزه هاست . 
خب بسلامتی .   من چند روزه دارم‌خونه تکونی میکنم . الان تموم‌شد .گفتم رفتم تو سیکل به خود ...

سلامت باشید.دقیقا منم توی اون مدت که منتظر پریودی بودم خونه تکونی کردم و یکمم تغییر دکوراسیون دادم. خیلی خوبه موز و اب هویج زیاد بخور 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بنظرتون اناناس و نشاسته و شیر سویا اینا واقعا تاثیری داره توی مثبت شدن ؟که همون یکی دو روز اول بعد ا ...

عزیزم من واقعیت نخوردم اینارو شیر سویا چون تیروئید داشتم کلا برام خوب نیست ولی بچه ها هم آناناسو هم نشاسته رو دیدم میخورن ومیگن ظاهرا خوبه یا مثلا مربای به دیدم بچه ها درست میکنن میخورن 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بانو دی اف ای اسپرم چند بود برا شما ؟

عزیزم من این چیزاشو نمیدونم چون موقعی که آزمایشو دادیم منکه از این چیزا سردرنمیاوردم اصلا که بپرسم شوهرمم فقط برده بود دکتر گفته بود خیلی ضعیفی حتما باید میکرو کنید از اعداد وارقامش هیچی نمیدونم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خوندم برات خانوم التماس دعا 🌺 

زنده باشی  فهمیدم پر شدی من دیر پیامتو دیدم همون لحظه گفتم برام بخونی ولی برگشتم ساعتو دیدم واومدم صفحات جلوتر حس کردم پر شدی بازم دستت درد نکنه من به دعا در حق دیگران خیلی اعتقاد دارم راستش دیگه برا خودم دعا نمیکنم ولی برا همه اشناهایی ک بچه ندارن دعا میکنم  خدا شادیو به زندگی همه ببخشه

زنده باشی  فهمیدم پر شدی من دیر پیامتو دیدم همون لحظه گفتم برام بخونی ولی برگشتم ساعتو دیدم واو ...

قربونت برم چون مهربونی عزیز دلم

هر کی گفت براش خوندم دلم نیومد ن بگم... 

گفتم بیشتر هم شد میخونم... 

ایشاالله ک همه ب آرزوشون برسن... 

💜🌺🌺🌺🌺🌺💜

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنون باشه.بانو دی اف ای چند بود برای شما؟

قربونت نمیدونم عزیزمواسه دی اف آی ازمایش ندادیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍