2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047673 بازدید | 684621 پست
خوندم برات عزیزم  حاجت روا بشی ایشاالله 💜 🌺  التماس دعا 🌺

برای منم بخون نگار جان ..اسمم رقیه است ..قربونت

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز روز ۱۴ بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه نه جنین دارم نه تحمل دوباره ...نشد که نشد هر کاری کردم که ...

عزیزم، درکت میکنم واقعا حق داری آدم به یه مرحله ای میرسه دیگه توان نداره برای ادامه، سعی کن یه مدت به خودت استراحت بدی بعد دوباره شروع کن، منم این روزارو گذروندم با هر بار انتقال منفی انگار دنیا روی سرم خراب میشد ... ولی نمیذاشتم این ناامیدی زیاد ادامه پیدا کنه و خداروشکر بعداز ۴تا انتقال منفی بار پنجم خدا پسرمو بهم داد، مطمئن باش نتیجه ی صبرت رو حتما میگیری

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
برا من دکتر که نداده امگا ۳ فقط پرگناکر وکلسی شور داده بهم که میخورم با آهن  از الان خودم بگیر ...

عزیزم سر خود نگیری بخوریا منم برام پرگناکر دکتر داده بود رفتم دارروخانه گفتم کاملترینو بدین خودشون یه مدل دادن تووش امگا۳ هم داشت گفتن برا مغز بچه خوبه منم خوردم بعد که رفتم دکتر گفتم جای اونی که نوشتین اینو خوردم گفت قطع کن چون امگا۳ با آسپیرین تداخل داره به خونریزی میندازتت . منم دیگه قطع کردم گفت شانس اوردی به خونریزی نیفتادی. دکترا خودشون بهترین تجویزو میکنن سرخود نمیشه کاری کرد منم اشتباه کردم گفت با آسپیرین باید داروهایی بخوری که امگا۳ و دی اچ آ نداشته باشه عزیزم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
امروز روز ۱۴ بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه نه جنین دارم نه تحمل دوباره ...نشد که نشد هر کاری کردم که ...

اخی عزیزم،درکت میکنم واقعا سخته،منم منفی که شدم حتی فکر خودکشی داشتم اما کم کم به خودم اومدم

تقدیر من اگه بدون بچس مرگ باشه نه جون دادن و درد کشیدن هرروز

عزیزم باور کن تنها نیستی همین تاپیک تعداد کوچیکی از خانومایی مثل خودتن درکت میکنم  منم تجربشو دارم خیلی سخته جواب منفی که میاد انگار دنیا برای آدم تموم‌ میشه اما عزیزم الان ناراحتی توو ناراحتی آدم درست نمیتونه تصمیم بگیره به خودت زمان بده بذار یکم بگذره حالت که بهتر شد با فکر باز تصمیم بگیر خدا خودش کمک میکنه بدون نتیجه نمیذاری تلاشاتو عزیزم❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نمیدونم به ذهنم نرسید فک کردم بلست باشه دیگه همه چی اوکی هس

اشکالی نداره عزیزم نگران نباش اگه خدا بخواد به هیچ کدوم ازینا ربطی نداره الهی به این روز عزیز خدا برات بخواد و یه نی نی تپلی و سالم بهت بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍