2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047391 بازدید | 684597 پست
میگم سارا جون ذخیره ی بالای یک خوبه ؟ من‌پارسال ۲/۱ بودم ابن سینا  امسال عرفان  ۱/۲۲  ...

بله خوبه عزیزم نگران نباش دکتر هم بهت گفت بود خوبه استرس نداشته باش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزه دلم اره ۳ روز پیش دنیا اومد نی نی تو چطور؟؟؟

عزیزدلم به سلامتی.مبارک باشه قدم گل پسرت😍💋💋.خوبی؟اذیت نشدی؟پسرم خوبه ۱شنبه میاد🤗😍

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم به سلامتی.مبارک باشه قدم گل پسرت😍💋💋.خوبی؟اذیت نشدی؟پسرم خوبه ۱شنبه میاد🤗😍

ایشالله به سلامتی بغلش کنی لطفا موقع زایمانت برامنم دعاکن مثبت شم 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

امروز روز ۱۴ بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه نه جنین دارم نه تحمل دوباره ...نشد که نشد هر کاری کردم که بشه خدا رو قسم دادم خودم همه کاری کردم ورزش تغذیه ...نشد نمیشه خدا نمیخواد برام ..هر دفعه شکستم بلند شدم الان دیگه نمیتونم نمیخوامم که بلند شم نمیشه فقط برام دعا کنید خدا جونمو بگیره خیلی دلم میخواد بمیرم مردن بهتر زجر کشیدن بهتر اینه همه بهت ترحم کنن ...دیگه نمیتونم تحمل کنم‌

امروز روز ۱۴ بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه نه جنین دارم نه تحمل دوباره ...نشد که نشد هر کاری کردم که ...

عزیزم الهی من فدات شم خدا بهت آرامش بده ولی تو رو خدا ناراحت نباش بسپار به خدای بزرگ فقط از خودش بخواه به خدا که خودش هوامون رو داره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها خیلی ممنون ازتون که باهام مثل یه خواهر واقعی همدردی کردین حال روحی خوبی ندارم ولی مجبورا خودم ...

عزیز دلم ماها همه این روزای تورو گذروندیم درکت میکنیم واقعا حس عجیب و بدیه اما ما مجبوریم که ادامه بددیم ❤️ قوی باش و مطمئن باش این روزا به زودی جاشو به خوشحالی و شادی میده تووو خونتون ❤️❤️

امروز روز ۱۴ بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه نه جنین دارم نه تحمل دوباره ...نشد که نشد هر کاری کردم که ...

توروخدا اینجوری نگوووو عزیزم ماها همه این راه و رفتیم خیلی سخته یکم استراحت کن ارامش بگیر دوباره قوی شروع کن ❤️

سلام عزیزم قربونت خوبه خداروشکر شما خوبین؟ نگرانت شدم نبودی شکر خدا که حالت خوبه  خداروشکر ان ...

خداروشکر عزیزدلم مام خوبیم ممنون که به یادم بودی فدات بشم برا من ۲۲۵ بود بنظرت خوبه؟ ۱۸ هفته و۱ روز رفتم برا آنومالی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بله مثبت بود  آزمایشم رفتم😍😍😍

بسلامتی عزیزدلم مبارکه انشاءالله که بارداری خیلی راحتی داشته باشی وصحیح وسلامت بیاد تو بغلت 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

😭😭😭😭😭😭خدا ب دلت صبر بده عزیزم 

اینجور نگو ،خداوند ب هممون کمک کنه... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
از اول تا حالا ، هوش بچه را زياد ميكنه ، من روزانه مولتي ويتامين پريناتال nature made ميخورم توي خود ...

برا من دکتر که نداده امگا ۳ فقط پرگناکر وکلسی شور داده بهم که میخورم با آهن 

از الان خودم بگیرم بخورم خوبه بنطرت؟ فایده داره؟

بچه ها خیلی ممنون ازتون که باهام مثل یه خواهر واقعی همدردی کردین حال روحی خوبی ندارم ولی مجبورا خودم ...

ای وااااای منان جونم منفی شدی😔😔😔

دورت بگردم خودتو ناراحت نکن ما از حکمت خدا همیشه بی خبریم فقط خداروقسم میدم به صاحب این روزا به غریبی بچه هاش خیلی زووووود دامنتو با معجزه خودش پر کنه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

یه مدت استراحت کن خوش بگذرونین با همسرت دوباره پرقدرت ادامه بده انشاءالله که قبلش طبیعی باردار شدی اصن