2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
ان شالله نه ماه رو به سلامت طي كني عزيزم  داروهات چيا بودن امپول هم داشتي من هم روز ششم انتقا ...

ممنونم ، داروهام مولتی ویتامین و بایوفم و استرادیول روزی ۴تا ویتامین د۳و پروپرانول و امپول دور ناف و پروژسترون

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم چندشم میشه😢 یعنی داشتم میفتادما

سری قبلم معمولی استفاده کردی؟

وای منم چن دیقه پیش بدجور شوک شدم و از جام پریدم

مادرم داشت سرنگامو جمع میکرد

بعد سرنگم انگار رفت دستش 

من از شدت عصابنیت و اینکه سریع پدالکل بیارم از جام بلند شدم

و بعدش حس کردم چقد داغ کردم

خدا جنینهامونو حفظ کنه

چقد حساس شدیم و انقد حساس

بابا بخاد بگیره که محیط رحم امن هس

ربطی به فرنگی و خم و راست شدن نداره

آخ خدا دوران انتظارمونو با نتیجه مثبت سر کن

😉

عیبی نداره . همه ی اینا فدای یه تار موی نی نی . بسلامتی دنیا اومد چند ماه که گذشت همه رو تمیز کن . ب ...

ایشالا مثبت میشی عزیزدلم

گفتم شاید بشه ی باری از دوش همسرم بردارم

خدا کمکمون کنه 

من تازه دیشب استفاده کردم احساس کردم نسبت به فرتیژست کمتر موم داره اضافه کمتری میاد بیرون. ممنون سار ...

قربونت گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی سخته من شهر غریبم شوهرم دست تنهاست مادرشوهرمم مریضه شوهرم کلی وزن کم کرده هم کار خونه و بیر ...

چقد سخت

خدا شوهرتو واست حفظ کنه

دیگه بیشترش رفته کمترش مونده الهی بخیر و خوشی تموم شه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر مرسی جواب دادی عزیزم خیلی ازت ممنونم ایشالله خوشبختی گل پسرتو ببینی.بله منم ایشالله کلا تصم ...

قربونت عزیزم هزینه ی سزارین شد ۱۶ تومن ولی من عمل اندومتریوز هم داشتم هزینه ام زیاد شد لباس و پتو و پوشک و دستمال خودشون میدن از لباسهای شما استفاده نمیکنن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دوستای گلم عزیزای دلم خواهرای خوبم من انتقال دادم انشالله که هر چی نتیجش شد میام بهتون میگم فقط نمیگ ...

قربونت برم عزیزم فکرتو ازاد کن و اصلا درگیر علایم نکن انشالله با خبرهای خوب میای 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏