2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047682 بازدید | 684621 پست
توکل ب خدا عزیزم یکیش هم بگیره راضیم  التماس دعا 🌺 😘 🌺 😘

انشالله که چندروز دیگه با یه تیتربتای خوب میای سایت.میشه بگی قبل انتقال چه کارای کردی ؟

ایا خراش چسب و prp انجام دادی؟

من یه انتقال منفی داشتم به اصرار خودم همه اینا رو از دکترم خواستم نمیدونم کار درستی هست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما

من ۷ماه پیش ای وی اف شدم ،هنوز نرفتم برای انتقال

ماه گذشته چون پریودیم قطع نمیشد رفتم شهرخودمون یه دکتر زنان سونوکرد گف کیست ریز تخمدان دارم برام دوبسته قرص روکین نوشت ،یه بسته شو خوردم تموم شدبسته بعدیشو هم ازروز پنجم دوباره باید شروع کنم الان روز دومه پریودمه دردشدیدلگین دارم😥😥.

دلیل این دردشدید میتونه از روکین باشه؟

ماه بعد ایشالا اگه خدابخواد میرم برای انتقال،قرص روکین تاثیر بدی نداره برای انتقال؟

لطفا هرکی تجربه یا اطلاعاتی داره بگه

سلام خانوما من ۷ماه پیش ای وی اف شدم ،هنوز نرفتم برای انتقال ماه گذشته چون پریودیم قطع نمیشد رفتم ...

نمی دونم عزیزم اما سعی کن پریودت مرتب شد بری انتقال خدا شادت کنه 

سلام دوستان انشاالله همه خوبین من چهارشنبه رفتم سونو و غربالگری سه ماهه اول خداروشکر سونو خوب بود جن ...

سلام عزیزم منم زیاد بلد نیستم ولی انگار منفیه شکر خدا ...ماشالا رو تگ کن یا سارا رو 

عزیزم من راجع به طرازی و این پزشک قبلیتون اطلاعاتی ندارم اما من خودم هم آندومتریوز داشتم و رفتم کلین ...

سلام منم اندومتریوز هستم کیستم ۱۸ میلی یه بار پانکچر شدم ۵تخمک هیچ جنین نشد میخوام دوبارع پانکچر کنم دکتر میگه اندومتریوزت کیفت تخمک میاره پایین میشه منو راهنمایی کنین چیکار کنم بشه داروی خاصی خیلی میترسم باز جنین نشه شوهرم مشکل نداره خودم ذخیرم کمه و اندومتریوزم 

سلام خانوما بعد انتقال نفخ شدید وکمر درد طبیعیه؟! 

منم نفخ خیلی داشتم فک کنم اثر داروهاس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام منم اندومتریوز هستم کیستم ۱۸ میلی یه بار پانکچر شدم ۵تخمک هیچ جنین نشد میخوام دوبارع پانکچر کنم ...

اوابوست و اینوفولیک و زل رویال و ....فزتیل اید زنانه هر کدوم تونستی گیر بیاری بخور فست فود و شکر و کارخانجاتی و بیرونی هارو حذف کن ورزش کن هر روز  و شبا زود بخواب و صب زود بیدار شو اب زیاد بخور   سبک زندگی سالم داشته باش خیلی تو کیفیت تخمک ها موثره 

انشالله که چندروز دیگه با یه تیتربتای خوب میای سایت.میشه بگی قبل انتقال چه کارای کردی ؟ ایا خراش چس ...

سلام آسمان جان

من خراش انجام ندادم

فقط یکمی گرمییجات بیشتر از موقع دیگه خوردم

رازیانه و بذر شوید میجوشوندم و میخوردم

البته چند روز یکبار

و به زیر شکمم روغن سیاهدانه می‌مالیدم

روز انتقالم تا رویان کیسه آب گرم زید دلم گذاشتم

فقط تنها چیزی ک خاستم ازشون این بود ک سه تا جنین انتقال بدن ک قبول کردن

آهان قبل اینک سیکل دومم شروع بشه خودم رفتم دکتر ایمونولوژ بهم سرم داد هر سه هفته یکبار سرم آی وی آی جی زدم تا قبل انتقالم تموم شد... 

اینم توصیح کامل برای شما 

شما کودوم مرکز میری! ؟

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام گلم والا خوابیدم کلا اسپرین و انوکسارو قطع کردم شیافم میزنم دیشب خون قرمز روون بود امروز شده ...

زنگ نزدی دکترت؟

یه بی‌بی چک میزاشتی اگه مثه من بدت نمیاد از بی‌بی چک

یه دنیا ممنون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏