2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047583 بازدید | 684615 پست
داروخانه دکتر مطلوبی ارسال داره خانم ها اونم همون پایین تر از ساختمان بهاران هستش خواستید شمارشو مید ...

شمارشو بذار گلم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه  من با نا اميدي كامل ،بعد كلي سرچ ، اومدم از همتون راهنمايي بگيرم ،خواهش ميكنم اگه ...

عزیزم من راجع به طرازی و این پزشک قبلیتون اطلاعاتی ندارم اما من خودم هم آندومتریوز داشتم و رفتم کلینیک مام دفعه دوم مثبت شدم برای من هم اندازه کیستهام کوچیک بودن و احتیج به چیزی گفتن ندارم فقط دیفرلین دادن قبلش بهم من هردو لوله ام بسته بود . دفعه دوم بهم آنوکساپارین دادن و خداروشکر مثبت شدم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
برا منم همین پیام اومد.یکی از دوستان می گف احتمالا برا قشر با در امد خیییلی پایین. یا برای روستا باش ...

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بهتر شدی؟ زنگ زدی مرکز؟ درد شکمت خوب شد؟

سلام شوره جون

زنگ زدم گفت اسپرینو قطع کن 

درد شکمی دارم هنوز ولی رفتم دستشویی خونابه میاد 

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام بارانا جون خوبی؟نینی خوبه؟  هیییی نگم برات که چه عذابی کشیدم مرگ و جلو چشمام دیدم وقتی بچ ...

خداروشکر که به خیر گذشت عزیزدلم.چه راه سختی رو اومدیم به خدا اما تهش قشنگه😍😍برای من ۱۹دی زده هفته دیگه۱شنبه.تو دستگاه چرا نیلدا بالای ۳۶هفته مگه ریه کامل نیست؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اصلا آبریزش نداشتم که بخوام متوجه شم بارانا، حجم مایع از نشتی کم نشده بود خودش خود به خود کم شده بو ...

چه چیزایی پیش میادا...

انوکسا رو گفت بعد عملتم بزنی؟تا چندروز؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام بهتر شدی؟ زنگ زدی مرکز؟ درد شکمت خوب شد؟

شوره جون یه کارشناس رویان میگه انوکساواسپرین روقطع کن یکیش میگه انوکسا بزن اسپرین رو قطع کنم

چکار کنم 

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
ممنون عزیزم اره دراز کشیدم صبی بیدار شدم دیدم خوب شدم 

خداروشکر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما۵روزبعدانتقال دارم امروزپانکچرشدم داروبهم فقط شیاف داده روزی دوتا.احساس میکنم خیلی کمه به ...

نه عزیزم خوبه من روزی یه شیاف داشتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من با طرازی بودم ۳بار انتقال ناموفق خیلی لفت لفتیه  ازش حس خوب نگرفتم رفتم مام مثبت شدم طرازی ...

من دکترم طرازیه اما خیلی دودلم باهاش ادامه بدم یا نه...

ببخشید میشه بپرسم مشکلتون چی بود؟

مام با کدوم دکتر مثبت شدین؟