2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047650 بازدید | 684621 پست
اندرو فرتی رو‌چند ماه مصرف کردین ؟

ببین فرتی و اولش برا پانکچر روزی دوتا تقریبا بیست روز یه ماه بعدش قطع کردیم دوباره مثلا یه ماه بعد شروع کرد خورد دوباره قطع کردیم بعد وصل اینجوری یه تیکه پشت هم نخورد اما فککنم مثلا از اردیبهشت تا شهریور هروز میخورد یعنی مواقعی که پانکچر هم نمیخواستیم بکنیم همسرم میخورد در کل یک سال خورد با یکم قطع و وصل این وسط

اما هیچی دیگه نخورد هیچی فقط فرتی

عزیزم همسر من روز پانکچر نمونه داد، جنین شناس گفت خوب نیست و تسه شد، از هفت تا تخمک بار اول شش جنین ...

چه جالب من فک میکردم تسه نمونه بهتریه !!! پس کیس با کیس فرق داره نمیشه برا همه پیچید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب من فک میکردم تسه نمونه بهتریه !!! پس کیس با کیس فرق داره نمیشه برا همه پیچید

والا منم همین فکرو میکردم😐 ولی این دکتره میگفت نمونه با انزال بهتره از نمونه با تسه، گیر افتادیم عزیزم😥😥😥

واقعا خدا خیلی بهم رحم کرد من 5 شنبه صبح رفتم بیمارستان واسه تشکیل پرونده هی برو آزمایشگاه هی برو و ...

ایشاالله ک جفتتون سالم باشین عزیز دلم

ایشاالله مبارکت باشه 🌺 

خوشحال شدم نیلدا جون

دعام کن انتقال دادم سه تا😊😊😊

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
از تاریخ انتقال حساب می کنی هفته چندی؟ من ۳ آذر انتقال دادم جنین ۳ روزه الان وارد ۸ هفته شدم؟

نه فدات شم از تاریخ آخرین قاعدگی حساب میشه برامن هفته ام با حساب سونوگرافی قشنگ با تاریخ پریودم درسته 

اولین روز آخرین قاعدگیتو بگو بهم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالا جون عزیزم زودتر به نظرم وقتتو بگیر که دیر نشه چندتا دکتر خیلی معروف هستن تووو تهران یکی و انت ...

هیوا جونم وقتمو گرفتم پیش دوتا دکتر هم معصومه ملکی هم آزاده مکری که چیکا جون پیشش میرفته بارداری

پرس وجوم الان برا اینه که ببینم بچه ها کجا رفتن که دقیق مو به مو همه جاشو چک کرده نشون داده قشنگ حرف زده دکتره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دقیقا همینه سونو اشتباه کرده دووست منم همچین بلایی سرش اومد بعد به خاطر فشار بالا بردنش بیمارستان سز ...

اخه من قبلا جای دیگه سونو میرفتم دستگاه و میذاشت رو چند قسمت شکمم یه عدد میگفت بعد اون عددارو جمع میزد مثلا میشد 160 میگفت حجم مایع آمنیوتیک 16 سانت طبیعی، اما این اول که یادش رفته بود بعد که من بهش گفتم دکتر تو نسخه حجم مایع رو خواسته گفت بزن 14 طبیعی، یعنی واقعا خدا ازشون نگذره این همه هم پول میگیرن بازم درست کار انجام نمیدن

الهی پسر خوشگلتو به سلامتی به دنیا بیاری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
از شدت ترس تمام تنم میلرزید حتی توان گریه کردنم نداشتم خدا هیچکس و اینجوری امتحان نکنه فقط واقعا خد ...

الهی بگردم عزیزم الان فقط لذتِ این دورانتو ببر با فکر وخیال اونموقع خرابش نکن 

نی نی تو حتما عکاسی نوزادی😍😍😍 ببر یادگاری منکه انقدر از این برنامه ها ریختم تو ذهنم که نگو 

ایشاالله ک جفتتون سالم باشین عزیز دلم ایشاالله مبارکت باشه 🌺  خوشحال شدم نیلدا جون دعام کن ...

اییی جانم،از خدا خواستم 9 ماه دیگه تو جای من و در حال شیر دادن به بچه خوشگلت باشی. مرسی قربونت برم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نه فدات شم از تاریخ آخرین قاعدگی حساب میشه برامن هفته ام با حساب سونوگرافی قشنگ با تاریخ پریودم درست ...

ماشالا جون مال منم بگو بی زحمت ۱۵ مهر اولین روزه اخرین قاعدگی ....یک ابان هم انتقالم بوده 

الهی بگردم عزیزم الان فقط لذتِ این دورانتو ببر با فکر وخیال اونموقع خرابش نکن  نی نی تو حتما ع ...

آره اشکام هرلحظه سرازیر، هنوز باورم نمیشه همش بوش میکنم، اتفاقا دیروز عکاسی داشت انقد عکساش قشنگ شده که روزی 10 بار نگاه میکنم ضعف میرم واسش

لکه بینیت قطع شد؟ 

هیوا جونم وقتمو گرفتم پیش دوتا دکتر هم معصومه ملکی هم آزاده مکری که چیکا جون پیشش میرفته بارداری پر ...

خب عالیه ایشالا فردا میری کیف میکنی ببینیش 

من نمیدونم چرا از دیروز ترس انومالی افتاده توو جونم میگمنکنه چیزی باشه🤕

اخه من قبلا جای دیگه سونو میرفتم دستگاه و میذاشت رو چند قسمت شکمم یه عدد میگفت بعد اون عددارو جمع می ...

ای وای!!!! واقعا نمیدونن ممکنه چه اتفاقای وحشتناکی بیوفته!!!! مرسی عزیز دلم😍😍