2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
ببین من به دکترم و جنین شناس گفته بودم تسه کنن گفتن اگه دکتر همسرم اوکی بده که با اون صحبت میکردم به ...

تعداد شوهرت چند بود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۰۰ میلیون

مرسی چه زیاد ما بیست میلیون به نظرت به دکترش بگم تسه  موفولوزی هم یک حرکت صفر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
پیچش تخمدان گرفتی خیلی درد داشت ؟ از کجا فهمیدی پیچش تخمدان گرفتی ؟ منم موقع آمپول زدن پیاده روی میر ...

اره با سونو هم واژینال هم شکمی شکمم باد کرده بود تا زیر سینه م

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مرسی چه زیاد ما بیست میلیون به نظرت به دکترش بگم تسه  موفولوزی هم یک حرکت صفر

اره به اورولوژ بگو چون اون خیلی بهتر میدونه! اره زیاد بود اما مورفو صفر!! حرکت صفر و ۱۵!! که با خوردن اندروفرتی حرکت تا۴۵ اومد اما مورفو همچنان صفر دی اف ای هم که نگم برات😂

اره به اورولوژ بگو چون اون خیلی بهتر میدونه! اره زیاد بود اما مورفو صفر!! حرکت صفر و ۱۵!! که با خورد ...

اندرو فرتی رو‌چند ماه مصرف کردین ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
واااااای الهی بگردم 🥺🥺🥺چقدر خدا رحم کرده بهت بازم خداروشکر خدایا شکرت بخاطر بزرگی ورحمت بیکرانت&n ...

از شدت ترس تمام تنم میلرزید حتی توان گریه کردنم نداشتم خدا هیچکس و اینجوری امتحان نکنه فقط

واقعا خداروشکر مرسی قربونت برم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
انشاءالله بادعای خیرت عزیزدلم فقط لحظه به لحظه از خدا بخواه ماهام که بارداریم زود این روزامون به خیر ...

جوووونم چشم بهم بزنی میاد قربونت برم، 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اگه تسه انجام دادین چند  تخمک و جنبن شده

عزیزم همسر من روز پانکچر نمونه داد، جنین شناس گفت خوب نیست و تسه شد، از هفت تا تخمک بار اول شش جنین نسبتا خوب شد، اما دو تا انتقال منفی، که دکترم گفت چون شوهرت تسه شده منفی شدی😐😐😐 

البته انتقال دوم رو با دکتر دیگه ای انجام دادم که کلا تیمشون متفاوت هست

من دوبار پشت هم پانکچر کردم، پانکچر دوم از هفت تا تخمک سه جنین متوسط شد

الان دکترم میگه اونارو انتقال نده چون شانست پایینه، دوباره پانکچر شو، حالا میخوام برم پیش دکتر اورولوژی این تیم ببینم نظرش چیه

سلام خداروشکر بخیر گذشت نیلدا جون خدا حفظش کنه گل پسرو براتون ایشالله عاقبت بخیر بشه ، نیلدا جون یعن ...

مرسی آنای عزیزم،دختر گلت و به سلامتی به دنیا بیاری عزیز دلم 

اصلا آبریزش نداشتم،دکترم میگه قطعا سونوگراف حجم مایع رو اشتباه اندازه زده یا اصلا نزده و همینجوری الکی نوشته طبیعی وگرنه به فاصله دو روز از 14 نمیاد رو 5 

نه حجم آب با خوردن مایعات ترمیم میشه منم این هفته اخر کم آب خوردم انقدر به همه گفتم خودم رعایت نکردم این هفته آخرو

مبارکه نیلدا جون قدمش خیر باشه 

مرسی فدات بشم ایشالله نینیت به سلامتی به دنیا بیاد و لذت ببری از عطر تنش

مرسی آنای عزیزم،دختر گلت و به سلامتی به دنیا بیاری عزیز دلم  اصلا آبریزش نداشتم،دکترم میگه قطع ...

دقیقا همینه سونو اشتباه کرده دووست منم همچین بلایی سرش اومد بعد به خاطر فشار بالا بردنش بیمارستان سزارین کرد دکتر گفت بچه یه هفته بود اب هیچی نداشته!! خدا رحم کرده خداروشکر عزیزم😍😍😍😍برا ماهم دعا کن