2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047475 بازدید | 684604 پست
چرا نباید داد؟؟؟ من هنوزم روو شکممم هم حتی میخوابم اولش به پهلومم بعد میبینم رفتم رووو شکم! 

نه عزیزم منظورم به صورت خودبه خودی باشه کش وقوس من اینطوریم میخواستم بدونم کسای دیگه هم بودن داشته باشن به صورت غیرارادی پیش میاد 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره الانم گاهی باعث میشد تخمدانام درد بگیره  عادت بدیه 😊😄 اما نگران این چیزا نباش مثبت شدن به ...

اره عزیزم میدونم برام سوال شد آخه هم تو بارداری اولم داشتم هم حالا که انتقال دادم میخواستم بدونم کیا مثل من بودن

خانوما چند روز بعد تموم شدن ال دی پریود شدین ؟ این ماهو دکتر برای کیست بهم ال دی داده بود  . ۵ ...

من معمولا 4 روز بعد میشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم نوشتن روز۲۱ دیگه مجبورم صبرکنم

سلام عزیزم خوبی؟ نمیخوای آزمایش بدی؟ 

علاعمی داری؟

من که هیچی یعنی دریغ از یه درد و گرفتگی تو رحم خیلی بعید میدونم مثبت باشم

دخترا من از وقتی پریود شدم و داروی سیکل و شروع کردم پهلوی سمت چپم درد می‌کنه

میترسم مثل اونموقع بعده پانکچر دکتر بگه پیچش تخمدان داری

کسی بوده که اینطوری بشه تو سیکل پهلوی چپش درد کنه.⛔⛔⛔⛔⛔⛔🙏🙏🙏اگه کسی می‌دونه لطفاً جواب بده ممنون میشم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دخترا من از وقتی پریود شدم و داروی سیکل و شروع کردم پهلوی سمت چپم درد می‌کنه میترسم مثل اونموقع بعد ...

ینی قبلا پیچش تخمدان داشتی؟ چی شد بعدش؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم خوبی؟ نمیخوای آزمایش بدی؟  علاعمی داری؟ من که هیچی یعنی دریغ از یه درد و گرفتگی تو ...

سلام ممنون شما خوبین؟؟والله آزمایش من شنبه آینده است مجبورا صبرمیکنم تا همون روز.علائم نه والله فقط سینم سنگینی میکنه که اونم مال پروژسترونه