2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047254 بازدید | 684583 پست
اره شایدم کمتر  نمیدونم بپرس ازشون فککنم بچه ها مسکن میخوردن

باشه ممنون عزیزم

شما قبلا انجام دادید ایا تاثیری تو نتیجع انتقال داشت؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی کم نیست که خطرناک باشه ولی باید استراحتتو زیاد کنی تا انومالی ببینی بالا میره یا نه نه تکرر اد ...

یاسمین جونم این تکرر ادرارو تو بارداری همه دارن یانه؟

من اصلا ندارم نمیدونم چرا؟☹☹

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

اونوقت من تو روزای انتقال دنبال علائم بودم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الانی که رفتم تو ۱۸ هفته یه علائم کوچیکم ندارم بخدا یعنی واقعا شک کردم به باردار بودنم نه شکمم سفت شده نه بزرگ شده نه سینه هام فرقی کرده هیچی به هیچی 

بچه ها از کی شکم سفت میشه وبزرگ؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اونوقت من تو روزای انتقال دنبال علائم بودم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ الانی که رفتم تو ۱۸ هفته یه علائم کوچیکم ن ...

وای چه خوب من از هفته ۶ تهوع و درد معده و ....الان یکم کم شده اما بازم هست از اولشم تکرر ادرار 

اونوقت من تو روزای انتقال دنبال علائم بودم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ الانی که رفتم تو ۱۸ هفته یه علائم کوچیکم ن ...

من الان سفت کاملا و برامده سینه هامم تازه چندروزه شل کرده بالاخره

عزیزم اگه داروی تحریک تخمدان و میگی همون دوره روز ۱۴ اینا پانکجر میشی اگه تقویتی دادن فعلا ۲...۳ماه ...

فرتی بیوتیک ۳۰ عددی دیروز خریدم دو ماه بعد اگر خدا بخواد پانکچر بشم ۳۰ عدد واسه یک ماه واسه ماه بعد دوباره بخرم؟یا بزارم ماه بعد بخورم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام یه سوال اورژانسی دارم هرکی میدونه زودترجوابموبده.آمپول سینال افم یکیش یمقدارتهش مونده میشه اول ...

کلا همیشه یکم تهش می مونه که من تزریق نمی کردم دومی شروع می کردم دیگه نمی دونم کارم درست بود یا نه 

من الان سفت کاملا و برامده سینه هامم تازه چندروزه شل کرده بالاخره

پس چرا برا من تغییری نکرده آخه