2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045270 بازدید | 684444 پست
خواهرهای گلم امروز داروهای تقویتی فرتی بیوتیک و کیوتن ۱۰۰ خریدم ، دو ماه بعد پانکچرم هست فرتی بیوتی ...

عزیزم منم دارم خودمو تقویت میکنم تا بعد از عید برم برای پانکچر دوباره 

یه سایت اینستا بهت معرفی میکنم خیلی خوبه همه چیزو برای تقویت تخمک و رحم گذاشته ببین من خیلی چیزها یاد گرفتم

Mamaee_zanann ماما مریم 

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من‌که ابن سینا اول پیش ظفردوست بودم بعد انتقال قبلیم با انصاری بود بازم‌منفی شدم دیگه جنین ندارم‌ ...

اره منم شنیدم همچین چیزایی رو ، برو جایی که خود دکتر کار کنه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من به خاطر تحریک تخمدانم گفتن نداشته باشیم می تونین از روش های دیگه ای برای تخلیه استفاده کنید

چیبگم والا روشهای دیگه نمیشه اصلا خدا خودش فقط کمکم کنه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها ویتامین دی حین مصرف امپولا میشه امپولشو زد ؟ یا نوروبیون مثلا میشه زد؟

خواهرهای گلم امروز داروهای تقویتی فرتی بیوتیک و کیوتن ۱۰۰ خریدم ، دو ماه بعد پانکچرم هست فرتی بیوتی ...

فرتیل سی ام 

اره منم شنیدم همچین چیزایی رو ، برو جایی که خود دکتر کار کنه 

سلام بچها دی اف ای همسرم دوماه پیش ۲۲/۵بود.

دوماه تقویتی خورد شده۱۹/۷ بنظرتون با این دی اف ای وارد سیکل بشم یا نه؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

بچه هاا‌منم‌انتقال‌جنین‌دومم‌منفی شد اینسری دومرحله ای هم‌انجام‌دادم..دلم دارهههه میترکه بخدااااا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
انشالله من به کاربر ۲۴۸ هم گفتم مثبتی ومثبت شدشماهم مثبتی از الان بشین با نی نی های که قراره بیان تو ...

برای منم‌دعاااااا‌کنن‌ مامان بشمم..انتقال جنین دومم منفی شددد..

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
بچه هاا‌منم‌انتقال‌جنین‌دومم‌منفی شد اینسری دومرحله ای هم‌انجام‌دادم..دلم دارهههه میترکه بخدااااا

عزیزم میدونم خیلی سخته خیلی ادم حس میکنه دنیا به اخر رسیده درکت میکنم ولی بزار پای مصلحت خدا شاید الان هنوز وقتش نرسیده که مامان بشی من با دومین انتقال مثبت شدم ولی توی سونو سلامت جنینم مشکل داشت محبور شدم به سختی سقط کنم و همش میگفتم خدایا کاش از اول مثبت نشده بودم 

انشاالله به زودی مامان میشی یه کم استراحت کن یه سفر برو دوباره شادو پرانرژی برو انتقال بده بازم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود