2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
من شیاف هم گذاشتم ولی لاکسی ژل برای من بهتر جواب داد. انوکسا خون رقیق می کنه مگه هماتوم خوب نشده بود ...

چرا شوره جان من غربالگری اول رفتم دیگه خبری از هماتوم نبود خداروشکر از چندروز قبل اونم نه لکه بینی داشتم نه خونریزی تا همین الان ولی باز نمیدونم براچیه الان خون  دیدم رو پدم 

شریان رحمیم  بالا بود دکتر برام آنوکسا داد آسپرینم که از اول دارم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون چیکا جون ❤❤

عزیزدلم من ۵ روزه آنوکسا تزریق میکنم الان دیدم پدم خونیه یعنی بخاطر آنوکساس؟

شریان رحمیم بالا بود دکترم آنوکسا داد آسپرینم از اول دارم شبی ۱ دونه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا شوره جان من غربالگری اول رفتم دیگه خبری از هماتوم نبود خداروشکر از چندروز قبل اونم نه لکه بینی د ...

عزیزم ان شالله که چیزی نیست ببخش چون تجربه ندارم نمی تونم کمک کنم اما خواستم بدونم این شریان  رحمی کی بررسی میشه ؟باید خودمون بخوایم ؟

عزیزم ان شالله که چیزی نیست ببخش چون تجربه ندارم نمی تونم کمک کنم اما خواستم بدونم این شریان  ر ...

نه فدات شم خود دکتر مینویسه برات احتمالا تو هفته بالاتر برات بنویسه البته که روال هردکتری فرقم میکنه دیگه

شریان رحمی درواقع خونرسانیه جفت به جنینِ که با سونو بررسی میشه 

خانما سلام کسی میدونه قند بعد شام چقدر باشه برای باردارا نرماله؟ من الان بعد شام قندمو با این دستگاه خونگی ها گرفتم ۲۲۰ بود ترسیدم حالا نمیدونم چقدر درستن این دستگاه ها. البته میگن چون بعد شام هست میگم شاید نرماله کسی اطلاعی داره ؟ 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
خانما سلام کسی میدونه قند بعد شام چقدر باشه برای باردارا نرماله؟ من الان بعد شام قندمو با این دستگاه ...

دکتر من گفت باید زیر 120 باشه، رعایت کن، اگه. ادامه دار بود حتما با دکترت مشورت کن، برا منم بالاهه یکم 

دکتر من گفت باید زیر 120 باشه، رعایت کن، اگه. ادامه دار بود حتما با دکترت مشورت کن، برا منم بالاهه ی ...

اخه بعد صبحانه من تو آزمایشگاه دنا آز خون دادم 95 بود یکماه پیش ولی الان شامم خورده بودم شما بعد شام رو میگین ۱۲۰ باید باشه؟ اخه من شنیدم بعد صبحانه باید زیر ۱۲۰ باشه ولی بعد شامو نمیدونم چون غذا چرب ادم میخوره نهار و شام در طول روز .....

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بچه‌ها در مورد بیمه هاتون پرسیدم هیچکس جواب نداد.میخوام ببینم کدوم بیمه تکمیلی بهتر هزینه‌های آی وی ...

من دانا دارم مرکز رویان میرم که مستقیم با بیمه داناقرارداد داره

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
بچه ها من ۵ روزه آنوکسا میزنم الان دیدم پدم خونیه از آنوکساس بنظرتون؟

فعلا قطع کن

چون‌ تو بارداری اگه لک بینی یا خونریزی باشه باید اسپرین و انوکسارو قطع کنی

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم