2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
عاشقتم😂😂😂 

نمیگذرهههه

مجبوریم به این کارا رو بیاریم🤣

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکا جان میشه روش قطع امپولای پروژسترونت رو به من بگی 🙏🏻

ببین من الان چند روزه میبینم از بچه ها میپرسی برای قطع دارو، ولی باور کن روش قطع کردن داروهای اونا به درد تو نمیخوره

من قشنگ یادمه یه دور سر استرادیول و درد تخمدان غر زدم به دکتر گفت بذا سونو کنم، بعدش گفت میتونی کم کنی

یا سر آمپول یه بار قبلش به ماما غر زدم که دیگه جا ندارم بزنم، گفت باید دکتر سونو کنه اگر اوکی بود کم میکنه

من الان داخل هفته 16 هستم، دیگه هیچی جز مولتی ویتامین ندارم، ولی از مریض های دکتر خودم هستن هفته بیستن هنوز شیاف و ... دارن، ممکنه تا آخرش هم داشته باشن.

یعنی در نهایت به شرایط شما و نظر دکتر مربوطه، یه روال ثابت نیست

ازمایش ایمنی انعقادی دادی؟ به دکتر بگو هرکاری که فکر میکنه شانسو میبره بالا انجام بده مثل هیسترو و ...

سلام مرسی از پاسختون به دکتر  در مورد آزمایش انعقادی گفتم گفت نیاز نیست برای چسب جنین گفتم گفت جنین شناس باید بگه اینبار که انتقال داشتم هیسترو خراش داشتم که البته منفی شدم. میشه سرخود چسب جنین بگیرم به نظرتون؟

سلام مرسی از پاسختون به دکتر  در مورد آزمایش انعقادی گفتم گفت نیاز نیست برای چسب جنین گفتم گفت ...

عزيزم ايمني و انعقادي رو حتما به صورت كامل بديد نه موردي.دكتر از كجا فهميد كه شما نياز نداريد؟ چسب جنين هم اصلا سر خود نزنين چون بايد قبلش بررسي بشيد.من چون تو آزمايش هاي ايمني فكتور cd16 بالا بود دكتر گفت نبايد چسب جنين زد

بچه ها امروز روز هفت انتقاله دریغ از ذره ای علائم😭حالم بده نمیدونم چکار کنم چرا خدا صدای مارو نمیشنوه چرا بهمون توجه نمی کنه دیگه خسته شدم بخدا نمیتونم خودمم گول بزنم آخه بدن خودمو مبشناسم که مثلا بگم خیلیا بدون علائم ولک مثبت شدن حتی اینبار سینه هام هم مثل دفعه قبلی سنگین نشدن😔بچه ها برا آرامش دلم دعا کنید بزور خودمو جلو همسرم شاد وامیدوار نشون میدم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ببین من الان چند روزه میبینم از بچه ها میپرسی برای قطع دارو، ولی باور کن روش قطع کردن داروهای اونا ب ...

عزيزم يادمه شما گفته بودين انتقال كه دادين بعد از چند روز رفتين سره كار.درست يادم مونده؟ منم از ديروز اومدم يعني تا ٥ روز خونه بودم و از روز ٦ اومدم شركت اينجا مجبورم از دستشويي ايراني استفاده كنم مشكلي نداره؟ دكتر كه ميگه زندگي عاديت رو بكن.

شما هم قبل آزمايش علاعم خاصي نداشتيد؟

عزيزم يادمه شما گفته بودين انتقال كه دادين بعد از چند روز رفتين سره كار.درست يادم مونده؟ منم از ديرو ...

عزیزم شما علائمی دارید؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها امروز روز هفت انتقاله دریغ از ذره ای علائم😭حالم بده نمیدونم چکار کنم چرا خدا صدای مارو نمیشن ...

عزيزم منم مثل شما هستم روز ٦ انتقال.منم هيچ علامتي ندارم و دلم هم روشن نيست.نميدونم اينا فقط يه حسه يا ربطي هم به واقعيت داره.ولي راستش از اونجايي كه كاري از دستم بر نمياد بي تابي نميكنم و آماده هستم براي هر چيزي.من اين بار خيلي بيخيال شدم ديگه نميخواد بشه هم نشه.واقعا خسته شدم ديروز ديدم من هر پيج و هر تاپيكي كه تو اينترنت ميبينم مربوط به بچه است.

ایشالا خیلی زود رفع میشه عزیزم

ان شالله برای شما هم بزودی رفع میشه. ماه اخر بری خرید سیسمونی من دوستم میگفت تا دو ماه مطلق ماه سوم نسبی بودم ولی ماه های بالاتر سر کلاس همش ایستاده بودم مسئله ایی پیش نیومد. خوندم میگن مویز و میوه به خوبه  حالا من از امروز میخوام بخورم

خدایا شکرت