2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام قند خون ناشتا چند بود ک دیابت بارداری تشخیص دادن؟ انسولین میزنین یا متفورمین؟

۱۰۷بود عزیزم.هم انسولین میزنم هم۱دونه گلای وانس

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
ما شهرستانمون کوچکه کلا دوتا داروخانه داره ک نداشت

عزیزم ببین شهر نزدیکتون فروش اینترنتی نداره یا به یه اشنا بگو پست کنن برات

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان فقط لکه بینی قهوه ایی دارم که دکتر گفت طبیعیه بعد اون خونریزی. تا امروز کامل مطلق بودم. امروز ک ...

آره عزیزم هرازگاهی پاشدن مشکلی نداره منم تو اون چندهفته چندین بار مجبور شدم یه کارایی انجام بدم حتی چندبار غذام درست کردم 

حمومم با کمک شوهرت درحد ۵ دقه برو بیا فقط سرتو شامپو بزنو تنتو صابون همین 

من حموممو نمیتونم ترک کنم حتی توروزای انتقالم چنددفعه رفتم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
الان فقط لکه بینی قهوه ایی دارم که دکتر گفت طبیعیه بعد اون خونریزی. تا امروز کامل مطلق بودم. امروز ک ...

شوره‌جان‌‌هماتوم‌داشتی؟

سونوشدی؟چندتاساک‌‌دیده‌شد؟

برابارداری‌هم‌میای‌رویان؟

عزیزم‌موهاتوکوتاه‌کن‌تاوقت‌زیادبراشستن‌نخاد

یه‌صندلی‌‌ازاون‌بلندها‌بزارحموم‌روش‌بشین

سرتوشستی‌یه‌لیف‌بکش‌بیابیرون..زیادسرپانمون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم معمولا دوتا انتقال میدن بنظرم اگه جنین داری دوتا رو انتقال بدن برات

ساراجان‌خوبی‌عزیز.نی‌نی‌خوبه

اسم‌نی‌نیمون‌چیه؟

میگم‌انتقال‌دومرحله‌ای‌هزینش‌همون‌دوبارانتقال‌هس؟

استثنا‌قائل‌نمیشن؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ساراجان‌خوبی‌عزیز.نی‌نی‌خوبه اسم‌نی‌نیمون‌چیه؟ میگم‌انتقال‌دومرحله‌ای‌هزینش‌همون‌دوبارانتقال‌هس؟ ...

سلام عزیزم قربونت خوبه عزیزم 

اسمشو گذاشتیم بهار

عزیزم تقریبا مثل همونه مثلا اون وقت که من انتقال دادم انتقال بود ۳ تومن من واسه دومرحله ای ۵۵۰۰ دادم زیاد فرقی ندارن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شوره‌جان‌‌هماتوم‌داشتی؟ سونوشدی؟چندتاساک‌‌دیده‌شد؟ برابارداری‌هم‌میای‌رویان؟ عزیزم‌موهاتوکوتاه‌کن ...

اره هماتوم با خونریزیزیاد داشتم. یک دونه اس‌. گفتن تو شهر خودت زیر نظر پزشک باش. موهام زیاد بلند نیست امسال عید خیلی کوتاه کرده بودم. تا الان حمام ها زیر ده دقیقه بود. هر ۵ روز میرفتم ولی الان ۷ روز شده نرفتم 😢

خدایا شکرت

سرتو بشور فقط

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

عزیزم منم شرایطم سخته 

آبم برای خودم نمیتونم بیارم 

همش نیاز دارم به دیگران واقعا سخته درکت میکنم 

اگه مایکروفر داری تو اون بذار گرم شه که سرپا وانسی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزدلم صددرصد تعداد یه تاثیری داره دیگه هرچند کم ولی خب صددرصدی نیست دیگه مشخص نمیکنه خیلیا یه دونه ...

اره دوست عزيزم به نظر خودمم يكي واقعا كمه  كار درستي انجام دادين شما ❤️

عزیزم منم شرایطم سخته  آبم برای خودم نمیتونم بیارم  همش نیاز دارم به دیگران واقعا سخته د ...

خواهرم داخل قابلمه های کوچیک اماده کرده. گداشتم سر کاغذ یک ربع بعد اماده بودن. یخچالم پر قابلمه فینگلیه 😀

خدایا شکرت
عزیزدلم صددرصد تعداد یه تاثیری داره دیگه هرچند کم ولی خب صددرصدی نیست دیگه مشخص نمیکنه خیلیا یه دونه ...

انشالله خدا فرزند عزيزتون براتون حفظ كنه هميشه دلشاد باشي عزيزم