2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
سلام عریزم خوبی؟؟ممنون قربونت.انشاءالله همینطور باشه.والله راستش علائمی ندارم نمیدونم کلافم .زیاد ام ...

میشه ب خودت استرس ندی خیلیا بی علائم و بدون لک مثبت شدن من خودم انتقال اول تنها علائمم تیرکشیدن تو واژنم بود لک و هیچی ندیدم توروخدا ریلکس باش.پردنیزولون میخوری هنچنلن

سلام دوستای مهربونم  من دیشب به خاطر دردای شدیدم بستری شدم بیمارستان متاسفانه مسکن تزریقی هم ...

برات دعا میکنم زایمان راحتی داشته باشی و بچه هات سالم و دلخوش بغل بگیری 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم صبور باش ایشالله که خدا دلتو شاد میکنه من خودم بار سوم مثبت شدم درک میکنم منفی شدن خیلی سخته و ...

من بار دومم بود که انتقال دادم و دیگه جنین هم ندارم. 

تعیین جنسیت بودم. 

۳ بار تخمک‌کشی کردم و از ۳۴ تا جنین ۴ تا پسر داشتم. 

دیگه انتقال اخرم بود و میخوام طبیعی اقدام کنم. اگرچه میدونم طبیعی دوباره دختر میشه. 

دیگه باید قید پسر دار شدن رو بزنم. 

خدا نخواسته

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
میشه ب خودت استرس ندی خیلیا بی علائم و بدون لک مثبت شدن من خودم انتقال اول تنها علائمم تیرکشیدن تو و ...

والله یه دقیقه خوبم بعدش دوباره توفکر میرم حالم بد میشه من اینبار حتی تیرکشیدن واژنم ندارم دفعه قبلی داشتم ولی الان نه پرد بله همچنان میخورم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه یکم صبر کن هنوز واسه قطع کردن داروها زوده روز ۱۲ ۱۳ بی بی بزن

تا حالا کسی بوده که جنین بلاست انتقال بده و‌روز دهم بی بی چک کوچکترین هاله هم نندازه؟

بی بی چکه. دو مدل بی بی گزاشتم. هر دو‌منفی

دو روز دیگه بذار من روز ۹ گذاشتم منفی بود حتی یه هاله ام نداشت فردا صبحش گذاشتم دوتا خط شد حالا ببین یه روز چقدر فرقش بوده که هیچی نشون نداده بود فردا دیگه نذار ولی پس فردا تست کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دو روز دیگه بذار من روز ۹ گذاشتم منفی بود حتی یه هاله ام نداشت فردا صبحش گذاشتم دوتا خط شد حالا ببین ...

جنین شما بلاست بوده؟

تا حالا کسی بوده که جنین بلاست انتقال بده و‌روز دهم بی بی چک کوچکترین هاله هم نندازه؟

عزیزم وقتی ازمایش میگن روز ۱۵ به بعد یعنی هستن کسایی که تازه روز ۱۵ بخواد براشون نشون بده این مدت زمانو از خودشون که درنیاوردن از رو تجربه گفتن الانم به خودت استرس نده انشالله که مثبت میشی

جنین شما بلاست بوده؟

بله ولی به جنین بلاست و اینا نیست همش به مقدار اون هرمونیه که باید تو ادرار زیادشه تا نشون بده اینجا جنین بلاست داشتیم که روز ۶ نشون داده اون وقت واسه من روز ۹ منفی بود و ناانید شدم جنین بلاست داشتیم که حتی بی بی چک نشون نداده ازمایشش مثبت شده.نمیخوام امیدوارت کنم بسپار به خدا هرچی که اون برات در نظر گرفته بهترین چیزه

سلام دوستان خاله من هفته ۱۸آنومالی داد گفتن رشد جنین ۱۰روز عقب هست  هفته ۲۳ سونو داپلر داد گفت ...

عزیزم حتما باید پرینتالوژیست بره 

وزن جنین تو 33 هفته 350 گرم بوده؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بله ولی به جنین بلاست و اینا نیست همش به مقدار اون هرمونیه که باید تو ادرار زیادشه تا نشون بده اینجا ...

ممنونم عزیزم. مرسی که وقت گزاشتی برام. 

امیدوارم خدا خودش کاری کنه که بعدها فکر و خیال پسر دار شدن ازم دور بشه. حداقل ذهنم اروم بشه🙏🏽

والله یه دقیقه خوبم بعدش دوباره توفکر میرم حالم بد میشه من اینبار حتی تیرکشیدن واژنم ندارم دفعه قبلی ...

قران بخون سریالا رو دانلودکن ببین کاش کسی پیشت بود.چندسالته؟ منم فردامیرم سونوببینم خداچی میخواد برامون