2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
بچه ها امپول پیورگان ششصد واحدی روزی سیصد واحد باید زد ، بعد اینکه مرحله دوم زدنش بازم تو سرنگ اب از ...

من اینی که میگید و نداشتم اما از سینال هام همیشه یکم اضافه می اومد 

عزیزم مثبت شدی؟

اره خدا کنه بقیشم خوب پیش بره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینی که میگید و نداشتم اما از سینال هام همیشه یکم اضافه می اومد 

نمیزدیش بعد اضافه رو ؟ پس همون مقدار که میزاریم رو درجه  مثلا سیصد بعد که صفر میشه یعنی جذب میشه مقدار سیصد واحد ؟اگه اینجوری باشه که خوبه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نمیزدیش بعد اضافه رو ؟ پس همون مقدار که میزاریم رو درجه  مثلا سیصد بعد که صفر میشه یعنی جذب میش ...

نه رو همون درجه بذار و  یه قطره از نوک سوزن خارج شد بزن دیگه  اضافه میاد طبیعیه 

نه رو همون درجه بذار و  یه قطره از نوک سوزن خارج شد بزن دیگه  اضافه میاد طبیعیه

باشه گلم مرسی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم قربونت خودت خوبی؟ من اره واقعا خستم طوری که بیشتر مواقع میشینم به حال خودم گریه میکنم اما ...

منون خداروشکر منم خوبم. ولی تایادمیادهفت خوان قبل انتقال واسترس ضخامت دست ودلم میلرزه. 

ای جونم نبینم گریه کنس ها عزیزم, میدونم خیلی سخته گاهی شادن جونم میگه تازه مال اون یدونس خداکمک ات کنه ایشالله.خدامامانتم نگه داره,همسرت کمک میرسونه?

ان شالله بزودی قسمت خودت بشه من خیلی وقت ها تو همین خونه ۴۰ دقیقه راه میرفتم تو اوج کرونا بود یا میر ...

مرسی عزیزم انشالله توکل بخدا. واقعا چقدر خوب اینطورمیگید همش انرژی میگیرم میگم اره منم تلاش میکنم لاغرکنم واینها. بعدمیبینم لامصب گیرکرده بامن😤😤😤

مثبت شدی عزیزم بعد این که درد داره امپوله کجات زدی

اره عزیزم من الان ده هفتمه 

دور ناف زدم نه دردی نداره فقط بعدش واسه من جاش گلوله شد و میخارید 😅همین 

شاید طرف برام بد زد که جاش گلوله شد 

بنظر من ادامه بده من اولین بار خونریزی کردم سریع یه شیاف گذاشتم همون شب رفتم سونو که گفت هماتوم داری ...

شما هفته چند خونریزی کردید؟ کی قطع شد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
بچه ها امپول پیورگان ششصد واحدی روزی سیصد واحد باید زد ، بعد اینکه مرحله دوم زدنش بازم تو سرنگ اب از ...

عزیزم منم سینال که میزدم آخرین دوز رو میزدم ولی باز یکم ازش میموند نگران نباش حتما یکم اضافه میریزن توش دیگه شما همون درجه خودت بزن بقیشم که هیچ

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم منم سینال که میزدم آخرین دوز رو میزدم ولی باز یکم ازش میموند نگران نباش حتما یکم اضافه میریزن ...

باشه سارا جون 

خانمایی که رویان تهران انتقال دادن !من دوز دومم رو دوماه میشه که زدم میتونم انتقال بدم؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭