2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
سارا جون هرماه که بچه بزرگتر میشه و رحم هم داره بزرگ میشه یه چند روزی این دردا هست اما بعد اوکی میشه ...

مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شكر كه بار دوم جواب گرفتيد ولي معمولا اينطوري نيست و كسي كه به داروي خارجي خوب جواب نده به دا ...

درسته عزيزم اينم ممكنه باشه

عزيزم يه سوال داشتم جنين بلاست معمولا چقدر زمان ميبره لانه گزيني كنه؟ لك بيني تو همون روزهاي اول انتقال ممكنه به خاطره لانه گزيني باشه؟

@nilda71   عزیزم سوزن آنوکسارو تا انتها داخل میکنی میزنی داخل شکم؟؟؟؟

عه منم از امروز شروع شده آنکوسا زدن اولین بارمه هیچی نمیدونم 

الان زدم از تو میسوزه طبیعیه؟ بیرون کشیدنی یه کم خون اومد اشکالی نداره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
انگاری بستگی به دکتر داره مال من انگار رووتینشه🥴

برامنم نوشتن باید برم انجام بدم برامنم انگار برا همه میگه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
چرا زدم اونم همسرم زده من متاسفانه دلشو ندارم ولی باید بزنم دیگه  رکسانا جان شما آنوکسارو جدید ...

نه عزیزم من نگرفتم والا.۱۴تاداشتم ازانتقال قبلیم ک تاریخشون رفته بودمتاسفانه ولی میدونم ک تاییدیه میخواد مثل سینال و... 

بچه ها آنوکسارو هم باید سر ساعت حتما بزنیم یا هرموقع شد فرقی نداره؟ چه زمانی بهتره زده بشه؟

ای جووونم به سلامتی عزیزدلم، شمام چیزی نمونده که دختر خوشگلتو بغل کنی.سرویکست چنده؟چند کیلو شده بچه؟ ...

ممنون عزيزم، آره به من ١٤ دي وقت داده ولي گفته هفته ديگه برم باز چك بشم كه دقيق بهم بگه. طول سرويكس رو جديدا نميدونم، آنومالي ٣٧ بود. وزن بچه هم ٢٦٠٠ زده طبق سونو داپلر كه رفتم. واقعا درد وحشتناكيه، من امشب تجربه كردم، الهي كه ديگه درد نداشته باشي عزيزم🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
نه عزیزم من نگرفتم والا.۱۴تاداشتم ازانتقال قبلیم ک تاریخشون رفته بودمتاسفانه ولی میدونم ک تاییدیه می ...

من امروز ۳۰ تاشو گرفتم ۵۳۰ تومن 

چرا زدم اونم همسرم زده من متاسفانه دلشو ندارم ولی باید بزنم دیگه  رکسانا جان شما آنوکسارو جدید ...

من دونه 76 خریدم دو هفته پیش

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘