2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045756 بازدید | 684483 پست
سلام خانماخیلی دوست داشتم بیام خبرخوشحالی بهتون بدم ولی خدانخواست دلم شادبشه متاسفانه منفی شدم ازعصر ...

الهییی بگردم عزیزم ....

ایشالا بزودی زود دامنت سبز میشه با بارداری طبیعی غصه نخور خدا بزرگه ببین چه حکمتی بوده مطمئن باش خداوند بهترینش و برات کنار گذاشته و بموقع اش بهت میبخشه🤲🤲🤲🤲🙏🙏

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من هنوز سونو قلب هم نرفتم تا اینجا خیلی خوب رو خودم کار کردم و استرس نداشتم اما هر چی به شوهرم میگم ...

اره واقعا سخته وقتی تو روزای اول همه میفهمن منم دقیقا اینجور بودم همش استرس بقیه هم کلا همش پیگیرم بودن اذیت میشدم 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانماخیلی دوست داشتم بیام خبرخوشحالی بهتون بدم ولی خدانخواست دلم شادبشه متاسفانه منفی شدم ازعصر ...

ای وای عزیزم😔😔😔😔چی بگیم ک ادم از حکمت خدا سر در نمیاره😭😭😭چندسالته مگه مشکلتون چی بود

ایشالا ایشالا خووب میکنی😂 منم یه روز میرم بیرون سه روز خستگی توو تنمه استراحت میکنم از صبح گوشی دس ...

عزیزم ولی کلا یکم استرس ماشالا رو گرفتم 

خدا خودش کمکمون کنه ...

تو هم زیاد بیرون نرو بیشتر مراقبت کن☺😝

فقط ناامید نباش

خدا بزرگه فدات شم

ان شاالله خیر و صلاح شما را در داشتن فرزندانی سالم و صالح قرار بده

مواظب باش شیطان رو قلبت کار نکنه

ان شاالله با معجزه دلت شاد شه

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
من هنوز سونو قلب هم نرفتم تا اینجا خیلی خوب رو خودم کار کردم و استرس نداشتم اما هر چی به شوهرم میگم ...

عزیزم استرس نداشته باش انشالا میری و صدای قلبش و میشنوی و همگی با هم شادی میکنید 

فندوق زیاد بخور

عزیزم ولی کلا یکم استرس ماشالا رو گرفتم  خدا خودش کمکمون کنه ... تو هم زیاد بیرون نرو بیشتر م ...

منم 🤕 چشم اره سعی میکنم کمتر برم اونم با این امیکزون جدید و هنو واکسنم نزدم دوز دومو 😔 شما زدی واکسن؟

الهییی بگردم عزیزم .... ایشالا بزودی زود دامنت سبز میشه با بارداری طبیعی غصه نخور خدا بزرگه ببین چه ...

عزیزم دیگه  طبیعی هم ازماگذشته راضیم به رضای خدا اگه خواست خدابودکه توتمام این سالها طبیعی میشد

نمیدونم چی بگم عزیزم خدا به دلت آرامش بده فدات شم انشالله یا معجزه برات بشه یا شرایطت به زودی فراهم بشه که از اول شروع کنی نا امید نشو قربونت برم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم ولی کلا یکم استرس ماشالا رو گرفتم  خدا خودش کمکمون کنه ... تو هم زیاد بیرون نرو بیشتر م ...

منم خیلیییی توی فکرشم واقعا طاقت خبر بد ندارم زبونم لال کاش زود بیاد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من هیچ گله‌ای ازخداندارم فقط دوست داشتم امیدواربمونم که نشد 

اسمت را بگو تو دعاهام به اسم یادت کنم

من قابل نیستم اما دعا در حق دیگری به اجابت نزدیکتره 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ