2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045762 بازدید | 684483 پست

سلام دخترا خوبین من ماه پیش ۲۶ آبان شدم تا۵آذر.دوباره۱۶آذرشدم تاالان  یعنی ده روز استراحت بینش بود تاحالا سابقه نداشتم .داروها نخوردم.الانم اومدم مطب منتظرم دکتر سونو انجام بده  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوتا امپول دارم . چرا از اول اینقد پروژسترون زیاد بهت داده

نمیدونم. دکترم کلا پرژسترون زیاد میده. 

شمل فقط ۲ تا امپول پروژسترون داری؟

شیاف اصلا ندارین؟

روز چند انتقالین؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
دختر دست از سر خودتو علائم وردار من از روز اول انتقال تا 6 هفته مطلقا بدون علائم بودم، یعنی هییییچ ...

عزیزم شما بعد از انتقال چه داروهایی داشتین؟؟؟؟

دختر دست از سر خودتو علائم وردار من از روز اول انتقال تا 6 هفته مطلقا بدون علائم بودم، یعنی هییییچ ...

بعد از انتقال چقدر استراحت داشتین؟؟؟

بچه ها ی انتقال دادین ومثبت شدین برای آمپول پروژسترون که میخایم بزنیم مسئله ای نداره روشکم بخوابیم؟؟

منان جان به پهلو بخواب من همیشه رو پهلو زدم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بچه ها ی انتقال دادین ومثبت شدین برای آمپول پروژسترون که میخایم بزنیم مسئله ای نداره روشکم بخوابیم؟؟

الهی که چندروز دیگه خبر خوش بهمون میدی به حق علی واولادش 😍🤲🏻

حتما حتما از طرفت دورکعت نماز حاجت هدیه به خانم فاطمه الزهرا میخونم به نیت مثبت شدنت🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منان جان به پهلو بخواب من همیشه رو پهلو زدم 

آخه شوهرم نمیتونه رو پهلو که هستم بزنه.حالا امروز من یکم روشکم خوابیدم اشکال نداره؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آخه شوهرم نمیتونه رو پهلو که هستم بزنه.حالا امروز من یکم روشکم خوابیدم اشکال نداره؟؟

نه فدات شم اشکالی نداره من رو پهلو زدم احتمالا بچه های دیگه رو شکم خوابیدن زدن ومشکلی پیش نیومده 

الهی که چندروز دیگه خبر خوش بهمون میدی به حق علی واولادش 😍🤲🏻 حتما حتما از طرفت دورکعت نماز حاجت ...

عزیز دلم ممنونم خانم خوش قلبم انشاءالله😍انشاءالله جواب آزمایش شماهم بیاد مشکلی نداشته باشه عزیزم نی نی خوشگلمونو بسلامتی بغل کنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

دوستان لطفا واسم دعا کنید🙏🏽 

۶ روزه که انتقال دادم. 

انتقال اخرمه🙏🏽🙏🏽🙏🏽

محتاج دعاهاتون هستم🙏🏽🙏🏽🙏🏽