2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
ای جاااانم قربون معجزه ات که با این شرایط اومده الهی قلبش 120 سال برات بتپه،دکتر فقط یه وسیله است دک ...

خدا نکنه عزیز دلم😍اره واقعا از بالا خیلی بالاتر بود😂😂

ای جان منم میگم حاضرم همه چی و تحمل کنم زودتر بیاد اما تو که خیلی خیلی نزدیکه ایشالااااااااااا سلامت و خوشی زایمان میکنی میای به ما دلداری میدی میگی میزاشتید بمونه اوون توو😂😂😂

وای خدا کنه اما تازه چهارده هفتمه یه ماه دیگس😁😁🤕😂

عزیزم من بیمه م نیروهای مسلح و اصلا مشکلی برا تاییدیه نداریم.اخه یادمه موقعی ک داروهای پانکچرم میگرف ...

دارو ایرانی باشه تایید میکنن من سینال و hmg داشتم فقط 30 درصد رو ما میدادیم بقیه رو بیمه میداد فقط باید برید جایی که تایید انلاین داره. انوکسارو هم بیشتر از 30 تا دونه تو 1 ماه نمیده، تا ماه 6 دونه ای 9 تومن میگرفتم یهو شد دونه ای 21 تومن با بیمه

بیمه مسلح که فوق العادس فکر کنم شما رایگانم بگیرید

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزدلم توخوبی؟؟ممنون از دعای قشنگت محتاج دعاهاتونم.بله عزیزم صبح انتقال دادم.انشاءالله همگیمون ...

ان شالله اینبار با نتیجه مثبت میای استرس و از خودت دور کن خودتو بسپر به خدا

خدایا شکرت
اهان مرسی عزیزم ازه شیر کم چرب میخورم میوه ها هم موز کم میخورم وای یکجوری بهم میچسبه اب پرتقال معتا ...

البته تو چون فقط پاستیل میخوردی الان آب پرتغال میخوری بیچاره بدنت ذوقم میکنه،میگه تو فقط بخور دیابت چیه😂😂😂نگران نباش چون هیچی نمیتونی بخوری اینا باعث دیابتت نمیشه. فقط هر 2 روز اگه دستگاه داری قندتو چک کن اونم واسه احتیاط چون میگی خواهرت لب مرز بود، اصلا به دیابت حتی فکرم نکن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خدا نکنه عزیز دلم😍اره واقعا از بالا خیلی بالاتر بود😂😂 ای جان منم میگم حاضرم همه چی و تحمل کنم زو ...

نه باور کن من نمیگم، میگم دعا کنید بیاد بغلتون که لمسش کنید تا باورتون بشه ما هم مادر شدیم بالاخره

تو تهوعت تموم شه خدایی راحت میشی اون فقط داره تموم انرژیتو میگیره،

مرسی از دعای قشنگت

البته تو چون فقط پاستیل میخوردی الان آب پرتغال میخوری بیچاره بدنت ذوقم میکنه،میگه تو فقط بخور دیابت ...

😂😂آره بدنم دچار شوک فرهنگی شده☺️😋 نه دستگاهشو ندارم به نظرت بگیرم ؟ 

به خدا توکل کن خدا بزرگه  خیلی از دوستای اینجا با جنین های فریز مادر شدن امیدوار باش ان شاء ...

فدات شم عزیزم مرسی ممنونم.توکل به خدا آن شالله شما هم به خواسته آن برسی مهربان 🌹🌹🌹

ممنون عزیزم.  شیافت پروژسترون رو واژن میزارین؟ جای امپول پروژسترون واسه من سفت و دردناک شده. ...

اره عزیزم واژن میذاشتم.امپول پروژسترون سفت و دردناک میشه اخرا دیگه واقعا غیرقابل تحمله میتونی کیسه اب داغ بذاری و ماساژ بدی البته دکترم مخالف این کار بود ولی اگه این کارو نمیکردم دیگه نمیتونستم ادامه بدم.من جنینم بلاست بود روز ۹ بی بی چکم دو خط شد.روز ۸ زدم منفی بود روز ۹ مثبت شد.نه گلم این چه حرفیه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ان شالله اینبار با نتیجه مثبت میای استرس و از خودت دور کن خودتو بسپر به خدا

انشاءالله.اگه استرسه بذاره چشم.توکلمون به خداست تا خدا چه بخواد انشاءالله که مصلحتش با خواسته دل ما یکی باشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اخی توام یکم نوبت داری؟دعا کن بتونم راضیش کنم 8 ام زایمانمو انجام بده. تاریخ حدودی هم بهت نداده؟به م ...

آره عزیزم.انشالله اگه بچه همه چیزش کامل شده بود دکتر برات ۸ نوبت بزنه وگرنه دیگه چیزی نمونده تحمل کن هرچقدر بیشتر بمونه بهتره من دردم فکر نکنم در حد تو باشه یوقتایی میگیره و ول میده.چرا به من حدودا گفت ۱۵ دی

خب خداروشکر من یکشنبه هفته پیش رفتم سونو سرویکسم ۲۸ بود این هفته دوباره باید برم اگه اومده باشه پایی ...

انشالله که بالا رفته باشه ولی اگه دکترت گفت حتما انجام بده اصلا عمل سختی نیست

سلام ببخشید شما کدوم مرکز وپیش کدوم دکتر می رید؟هزینش چقدر می شه؟

عزیزم من همدان هستم..مرکز فاطمیه پانکچر و انتقال میدم ولی درکل مطب دکترم میرم..دکترم پیله وری هستش..هزینه برای تخمک اهدایی کلا ۲۰ تومنی میشه اینجا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

[QUOTE=219460398]نه تا تخمک داره احتمالا هر نه تام اگه شوهرت سالمه جنین میشه [/QUOTEچی بگم والا توکل بخدا

ولی من دوست دارم زیادتر باشه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩