2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
قربونت برم عزیزم دعاهای شما مستجاب شد  دعا کنید رحمم عفونت نکنه تا بتونم بچمو حفظ کنم🥺🥺

نه ایشالااااا نمیکنه عزیزم سعی کن فکر و خیال نکنی استراحت کن فقط نینی هم این چندروز استرسی شده باهات 😍😍😍ایشالا صحیح و سالم بغلش میکنی این روزا یادت میره❤️

دوستای قشنگم عزیزای دلم خیلی خوشحالم که شماها رو دارم ندیدمتون ولی بهمتون یه حس قلبی دارم خواهرانه.. ...

وااااااااااای خدایاااااا شکرت😭😭😭 خدایا بزرگیتو شکر. وای اشکم بند نمیاد تینا جون.

خدارو هزاراااااااان بار شکر.

ان شاالله ازین ببعد خیلی خوب و راحت و بی استرس بگذرونی و سر وقت بغلش کنی🤩

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ذخیره تخمکم 3دهم دکتر بهم گفته ای وی اف باید بکنی ولی بگیر نگیر داره گفت اگه تخمک تشکیل ندی ...

عزیزم اگه تونستی حتما کپسول اوابوست بگیر بخور،خیلی سخت گیر میاد اما برای کیفیت تخمک عالیه، اگه نشد روزی دوتا ساشه اینوفولیک بخور حداقل 1 ماه قبل شروع سیکل حتما کیوتن و امگا3 بخور با یه مولتی ویتامین، اینا واسه کیفیت تخمک عالین اینجا با یه جنین هم مامان داشتیم ایشالله کلی جنین برات تشکیل شه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
والا فعلا گفتن رح عفونت نکنه نیاز نیست سقط کنی وضعیتم خوب بود چون جنین هم سونوش اوکی بود مرخص کردن& ...

وای خوش خبر باشی تینا جون بخدا همش میگفتم به شوهرم دعاش کن اینقد تو دلمون بود ان شاءالله به سلامتی طی کنی و سالم بغلش کنی 

بچه ها امپول دی میشه هر بیست روز زد 

تا اونجایی که میدونم آمپولش ماهی 1 باره چون دوزش بالاس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی عزیزم اره عفونت که هست دکتر دیروز سونوم کرد فهمید گفت به دکترت بگو مرسی عزیزدلم

کی نوبت داری؟ زود برو بهش بگو که بهت پماد یا دوباره آنتی بیوتیک بده. آب حسابی میخوری دیگه؟؟ 😁😁

کی نوبت داری؟ زود برو بهش بگو که بهت پماد یا دوباره آنتی بیوتیک بده. آب حسابی میخوری دیگه؟؟ 😁😁

شنبه نوبت دارم

آره روزی سه تا بطری نوشابه خانواده آب میخورم دیگه دارم میترکم😂😂😂😂

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان بیبی چک من روز 12 منفی شد دیگه هم جنین ندارم میخوام برم ابن سینا و از نو شروع کنم تو ...

عزیزم شاید زود بی بی چک زدی و اینکه جنینت چند روزه بوده؟ من ابن سینا ای وی اف انجام دادم و بار اول هم مثبت شدم همه دکترهاش خوب هستن . دکتر اکبری . معترف . طرازی . مختار اینارو تعریفشون رو بیشتر  شنیدم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ما هم خوبیم قربونت منم چند روز پیش رفتم سونو سرویکسم حدودا همون ۳۱ هست آب دور جنینم گفت یخورده کمه ک ...

عزیزم اینجا نه طول سرویکس اندازه میگیرن نه آب دور جنین، خودتو خیلی نگران جزییات نکن ایشالا این دوران رو به سلامتی میگذرونی و دخترگلت رو به سلامت بغل میگیری

و خدایی که در این نزدیکیست
من الان خودم از معده درد بیدارم تحمل کن ماهی به دمش رسیده تازه اصل دردهامون استارت خورده😅

بهتری عزیزم؟نی نیات خوبن ایشالله

والا منکه دیگه غیرقابل تحمل شده برام

راستی چطور میگی ۳۷ هفته زایمان میکنی ایشالله،دکتر گفته؟یاخودت میگی؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان آزمایش دادم منفی بود پروژسترون یکباره قطع کنم؟هر شب دو آمپول میزدم

سلام عزیزم ایشالله خدا واست معجزه کنه ،،اره گلم همه داروهاتو میشه یکدفعه قطع کنی بجز پردنیزولون

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دوستای قشنگم عزیزای دلم خیلی خوشحالم که شماها رو دارم ندیدمتون ولی بهمتون یه حس قلبی دارم خواهرانه.. ...

خداروشکر تینا جون یه دنیا برات خوشحال شدم، ایشالا به سلامتی کوچولوتو بغل میگیری

و خدایی که در این نزدیکیست