2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ایشالا اومدم اینجا  ک یه ذره اطلاعاتم بره بالا یه چیزایی میدونم  خدا به هممون یدونه سالمشو ...

حتما قبل شروع آزمایش ایمنی انعقادی و تیرویید پرولاکتین اینا رو بده

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
وای چقدر بده اینطوری! ما همینطوری تو استرسیم وای به حال اینکه مراکز و دکترها هم کارشکنی کنن😓 نگفتن ...

خودم کیست اندومتریوز دارم اسپرم همسرمم مشکل داشت نه چیزی نگفتن کسی جوابگو نیست. دوتا کلا جنین بود دیگه با یه بار انتقال دادن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم تست ندادم اما دارم این داروهارو ...نگران نباش لابد دکترا چیزی می دونن که میدن 

من که انتقالم منفی شد میگم اگه قراره برم تو سیکل پانکچر بگم دکتر برام بنویسه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
💜💛🧡💜💛🧡💜💛🧡  دوستان یه سوال مگه قرص پردنیزولون و پروپرانول  برای کسایی که ایمنی مش ...

منم مشکلی نداشتم البته آزمایشاشو کامل ندادم ولی پردنیزولون دکترم بهم داده. شما چون چندبار انتقال منفی داشتی حتما همه آزمایشا رو بده گلم

منم مشکلی نداشتم البته آزمایشاشو کامل ندادم ولی پردنیزولون دکترم بهم داده. شما چون چندبار انتقال منف ...

مرسی دیگه به جز ایمنی انعقادی چه آزمایشایی بگم بنویسه؟

البته اگه بنویسه 🤭

تیرویید  کم کارک دارم شنبه هم ازمایش هورمون روز ۳ پری دارم

ان شالله که خیره عزیزم . نگرانی و استرس به خودت راه نده

سلام من تازه اومدم تواین گروه ۵ سال ازدواج کردم سال ۹۷ یه سقط سه ماه کردم بچه فتق دیافراگم داشت &nbs ...

به نظر من شما چون دوبار طبیعی باردار شدی ivf لازم نداری در موردسنت والا تو رویان  خانم وتا ۴۴ ساله هم قبول میکنن ولی زودتر پیگر شو برو مطب یه دکتر خوب علت مشکلت و پیگیر ی کن 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
مرسی دیگه به جز ایمنی انعقادی چه آزمایشایی بگم بنویسه؟ البته اگه بنویسه 🤭

خب عزیزم اگه ننوشت برو جای دیگه چه اصراری داری حتما ابن سینا ادامه بدید به فکر سلامتی و بدنتون باشید. سی دی مارکرا و ایمنی انعقادی

نداجون من آسپرینمو ۱۰ یا ۱۱ صبح میخورم پرگنا رو بعد ناهار حدود ۳ ساعت فاصلس بینشون بنظرت کمه فاصلشون ...

عزیزم من پرگنا استفاده نکردم اصلا نمیدونم تداخل دارن یا نه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیز شما هم با ایشون انجام دادین؟

نه گلم  فقط یبار رفتم ، شما گفتی باهاش راحت نیستی؟؟ اتفاقا عالیه همه کا رو خودش میکنه بلدم هست مهربونم بود قشنگ گوش میده به حرف  من فقط ابان نمیدونستم چجوری باهاش ادامه ندادم جنین شناس ایناشو میگم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خب عزیزم اگه ننوشت برو جای دیگه چه اصراری داری حتما ابن سینا ادامه بدید به فکر سلامتی و بدنتون باشید ...

والا 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم