2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
اگه نشتی داشته باشه از ترشحات آبکی متوجه میشی مطمئن باش از کم‌آب خوردن حتما حتما دوسم نداری آبو بخ ...

عزیزم تازه تیکرتو دیدم کم کم داره تموم میشه😍😍😍😍

الهی بسلامتی به اخر برسه و جوجه هاتو بغل کنی

التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم سختت بود ؟؟الهی بگردم دورت که چقدر زجر کشیدی چطور سقط کردی با قرص؟؟؟تو بیمارستان؟؟؟چقدر طول ک ...

عزیزم یه کم سخت که هست من با قرص و آمپول فشار سقط کردم و همسرم تایید کرد جنین رو بهم نشون ندن ولی درد روحی بعدش سخته وگرنه درد جسمیش میگذره 

خدا به دلت صبوری بده من خیلی خوب درکت میکنم انگار آدم یه تکه از اعضای بدنشو میخوان قطع بکنن 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نشتی داده  باز آز دادم خدایا بدادم برس😭😭😭

تينا جون فقط از خدا ميخوام معجزه كنه برات😔 هيچي نميتونم بگم، امام رضا خودش نظر كنه ان شاالله

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها دکتر به من قرص پرگناکر با کلسیم کلسی شور داده بخورم بنظرتون برامامانم بگیرم بخوره خوبه یا نه فقط برا بارداراس؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم یه کم سخت که هست من با قرص و آمپول فشار سقط کردم و همسرم تایید کرد جنین رو بهم نشون ندن ولی در ...

طوطیا جون دکتر به من قرص پرگناکر با کلسیم کلسی شور داده بخورم بنظرتون برامامانم بگیرم بخوره خوبه یا نه فقط برا بارداراس

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
طوطیا جون دکتر به من قرص پرگناکر با کلسیم کلسی شور داده بخورم بنظرتون برامامانم بگیرم بخوره خوبه یا ...

عزیزم اطلاع ندارم اگه مامانتون کلسیم شون پایینه باید کلسیم بخوره ولی اگه پایین نباشه کلسیم اضافیش داخل کلیه رسوب میکنه و خوب نیست 

عزیزم اطلاع ندارم اگه مامانتون کلسیم شون پایینه باید کلسیم بخوره ولی اگه پایین نباشه کلسیم اضافیش دا ...

بنظرت چه مکملی خوبه برا مامانم بگیرم بخوره؟

عزیزم اطلاع ندارم اگه مامانتون کلسیم شون پایینه باید کلسیم بخوره ولی اگه پایین نباشه کلسیم اضافیش دا ...

طوطیا جان یه سیخ جیگر با یه سیخ خوش گوشت بخورم خطرناکه؟

[QUOTE=219064751]تو ۱۴ هفته بودم اره درد نداره یه لحظه میاد، برا من دو روز طول کشید چسبیده بود بچه ا ...

دکترت کیه؟

میدونم تو شرایط خوبی نیستی ولی میدونی چیه نمیخوام بعدا خدای نکرده ناراحت بشی بگی شتابزده تصمیم گرفتم

با دکتری که بچه ها بهت معرفی کردن یه جوری تماس بگیرین یکی و بفرست بره شرح حالت رو بده

چرا آنتی بیوتیک وریدی برات شروع نمیکنن

هرچند که اونام قطعا بد بیمار رو نمیخوان ولی خب ما هم دلمون میخواد بهترین اتفاق برات بیفته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
[QUOTE=219064751]تو ۱۴ هفته بودم اره درد نداره یه لحظه میاد، برا من دو روز طول کشید چسبیده بود بچه ا ...

اینم بگما

درد روحی من اون لحظه انقد زیاد بود که درد جسمی رو زیاد نمیفهمیدم.از درد جسمی نترس .هورمونهای درد می آن و میرن.

😉

عزیزم سختت بود ؟؟الهی بگردم دورت که چقدر زجر کشیدی چطور سقط کردی با قرص؟؟؟تو بیمارستان؟؟؟چقدر طول ک ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=219061913

تینا خیلی نارحت شدم برات نمیدونم ماها تا کی باید سختی بکشیم قربون خدابرم و حکمتش کاش چن روز صبر کنی شاید خطای پزشکی باشه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

دلم داره میترکه برات از غصه نمیدونم چه حکمتیه واقعا….. خدا بهت خودش کمک کنه …

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اینم بگما درد روحی من اون لحظه انقد زیاد بود که درد جسمی رو زیاد نمیفهمیدم.از درد جسمی نترس .هورمون ...

اره بابا دقیقا

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
طوطیا جان یه سیخ جیگر با یه سیخ خوش گوشت بخورم خطرناکه؟

جیگر توی بارداری نباید بخوری ولی خوش گوشت با کباب کنجه بخور نوش جااانت