2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
راستی انوکسا با دفترچه امروز گرفتم ۸۰ فکرکنم کلا گرون شدن

کدوم بیمارستانا میزنن ؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بسلامتی عزیزم.اره امروزشدم.عه چ خبره اخه خیلی گرونه انصافا یعنی مثلا ده تادونه بخری میشه ۸۰۰هزار🙄🙄 ...

بسلامتی.بیمه تامین احتماعی.۳تا خریدم شد۲۷۰فکرکنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماتاییدیه نمیخواستن ازتون؟ من یادمه اردیبهشت ک گرفتم این داروتاییدیه میخواسته قیمتشم خیلی گرون نشد

نه تاییدیه نخواستن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام دوستان، خانمای باردار یه سوال دارم دیروز رفتم سونو رشد جنین، گفت بطن مغز جنین قسمت سمت راست یک ...

برنجک جان چیزای گرمی بخور شیره انگور ، اسطوخودوس ،خرما خیلی خوبه 

اگه از این بزرگتر نشه اشکال نداره یا کوچیکتر بشه اشکال نداره.نگران نباش  ولی اگه بزرگ بشه خطرناکه 

متاسفانه واسه جنین من بزرگ شد به حق شش ماهه امام حسین که پسرت سالم بیاد بغلت 

پیش وفائی رفتی سونو 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شماتاییدیه نمیخواستن ازتون؟ من یادمه اردیبهشت ک گرفتم این داروتاییدیه میخواسته قیمتشم خیلی گرون نشد

عزیزم از اردیبهشت تا الان چندین بار گرون شد من مرداد می خریدم با دفترچه حدود ۲۰ مهر گرفتم سی و خورده ای الان داروخونه رویان که همیشه داشت انوکسا نداره اصلا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اثر IVIG تا يك ماه ميمونه اگر نيازه مجدد 48 ساعت قبل انتقال تزريق كنيد.من ماه پيش پانكچر شدم سرم زدم ...

عزیزم باید بزنی اثرش رفته دیگه من تو بارداری هر سه هفته یه بار سرم ها رو میزدم 

دوستان برا فریز جنین شنیدم همه جنین هامونو یه جا فریز میکنن بعد اگه دوتا انتقال بدن دوتای دیگه رو دیگه نمیشه فریز کرد ایااین درسته اخه من ۴ تا جنین تعیین جنسیت دارم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
برنجک جان چیزای گرمی بخور شیره انگور ، اسطوخودوس ،خرما خیلی خوبه  اگه از این بزرگتر نشه اشکال ...

ممنون عزیزم، برای شما هم گفته بودن مایع مغز جنین زیاد شده؟ چند بود عددش؟ خیلی نگرانم، حالا قندمم بالا رفته بود، رعایت کردم تازه نرمال شده، گفتم دیگه شیره انگور و خرما نخورم که بالا نره باعث دیابت شه، اسطوخودوس تو بارداری ضرر نداره؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام دوستان من دیروز یه دونه جنین بلاست انتقال دادم ۱ ساعت اونجا استراحت کردم قبلش کار خاصی انجام ندادم ۲ ساعت بعد انتقال با ماشین شخصی برگشتم خونه ۵ ساعت راهه . به نظرتون امیدی هست کسی بوده با این شرایط مثبت شده باشه . الان کاری هست انجام بدم کع تاثیر داشته باشه . من از توالت معمولی استفاده میکنم

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
ممنون عزیزم، برای شما هم گفته بودن مایع مغز جنین زیاد شده؟ چند بود عددش؟ خیلی نگرانم، حالا قندمم بال ...

اره منم بطن راستش بزرگ بود اول 9 بود بعد شد 10 بعد شد 11 بعد شد 13 دیگه 13 که شد گفتن خطرناکه 

تا 11 وینترکولومگالی خفیف تا 13 متوسط بالاتر از 13 شدید 

نه روزی یک استکان بخور اشکال نداره 

لبنیات و سردی هم نخور

اره منم بطن راستش بزرگ بود اول 9 بود بعد شد 10 بعد شد 11 بعد شد 13 دیگه 13 که شد گفتن خطرناکه  ...

خیلی نگرانم، یعنی امکان داره پایین بیاد😢

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
شمابیمه تون چیه عزیزم

ماتامین اجتماعی هستیم

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....