2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا من داروی تیروئید و ناشتا  فولیک اسید قبل ناهار فرتیل سی ام و کیوتن وسط ناهار و ویتامین ای ...

فولیک اسید رو نیم ساعت قبل خواب بخور گلم.

ال آرژنین مهم نیست کی بخوری عصر بخور. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم یکی دیگه نیستن پروانه جون تعیین جنسیت بودن نی نیش سقط شد 

تا اونجایی که یادمه دوتا بودن یکی تعیین جنسیت بود که اصلا کاربریش کلا نیست الان ،یه پروانه دیگه هم بود رشد نی نی اش متوقف شد نمیدونم اونم تعیین‌ جنسیت بود یا نه

اخه هر دوتاشون همزمان اینجا میومدن به خاطر اون میگم شایدم من اشتباه میکنم 

ولی اونی که تعیین جنسیت بود مشکلی نداشت فقط برا تعیین جنسیت ای وی اف کرده بود

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان، خانمای باردار یه سوال دارم دیروز رفتم سونو رشد جنین، گفت بطن مغز جنین قسمت سمت راست یک ...

اگه اندازه دور سرش نرمال بوده الکی نگران نباش و استرس نداشته باش چون اب زیاد تو مغز دور سر جنینو بزرگ میکنه که اون خطرناکه یه ام ار ای بده یا برو یه سونوگرافی خیلی دقیق انجام بده به منم بیمارستان گفت دور سرش بزرگه خطر هیدروسفالی یعنی جمع شدن اب تو مغز داره رفتم سونوگرافی که همیشه میرفتم یکم هزینه ش بالاست ولی دقیقه گفت هیچیش نیست دکتری که سونوت کرده مغزش مشکل داشته

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
تا اونجایی که یادمه دوتا بودن یکی تعیین جنسیت بود که اصلا کاربریش کلا نیست الان ،یه پروانه دیگه هم ب ...

عزیزم اشتباه میکنید کلا یه پروانه بودن که برای تعیین جنسیت میکرو کردن و نی نی رشد نکرد. کاربریشونم هست هنوز پیاماشونم هست. انشاله که به زودی دلش شاد بشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات بشم عزیزم منم تعجب کردم که گفتی بهم هیچی نگفتن ایشالا تا آخر هیچ مشکلی نداشته باشی عزیزم ❤️اره ...

خداروشکر عزیزم اره اصلا به دلت بد راه نده دکتر حواسش هست صدرصد.

مممونم از دعای خیرت گلم الهی آمین الهی هممون براحتی و با دل خوش نی نیهامونو بغل بگیریم خدا به خانمای منتظرم خیلی زود نی نی صحیح سالم بده بحق امیرالمومنین😇🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم یه سوال .من داروهام ازامروز شروع میشه ک فموبرا فرتیل سی ام فولیک اسید کیوتن پردنیزولون دوروز د ...

عزیزدلم من بین اینا که گفتی فقط فولیک و پردنیزولون داشتم بقیه رو نمیدونم 

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم اشتباه میکنید کلا یه پروانه بودن که برای تعیین جنسیت میکرو کردن و نی نی رشد نکرد. کاربریشونم ه ...

انشالله دلش به زودی شاد میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
نه عزیزم یکی دیگه نیستن پروانه جون تعیین جنسیت بودن نی نیش سقط شد 

ای وای واقعا دیدم نیست الهی😔😔

از طوطیا چه خبرا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فولیک اسید رو نیم ساعت قبل خواب بخور گلم. ال آرژنین مهم نیست کی بخوری عصر بخور. 

ممنون جونم حتما

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدانکنه خاله جونشون. زنده باشی قربونت برم😘😘😘

نی نی ها چطورن چیکا از روی ماهشون ببوس

این ویتامین ها رو برای چی بهتون دادن مشکلتون چیه ؟ به منهیچی دکترم نداده فقط اینوفولیک مصرف میکنم&nb ...

اینا تقویتی برا قبل انتقال هست جونم 

اینوفولیک و فکر کنم برا قبل پانکچر میدن اگه اشتباه نکنم