2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها ابوست روزی سه تا مصرف بشه موردی داره البته کیوتن و سی و فولیک و سلن پلاس ، ب ۶  هست و هف ...

هفته ای دوتا عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام.دوستان کسی اندومتریوز داشته اینجا؟لاپاراسکوپی کردید؟ ابن سینا بعد 3 تا انتقال ناموفق برای من ل ...

حتما پیش چندتا دکتر دیگه برو یا فقط برو پیش آصف جاه 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام.دوستان کسی اندومتریوز داشته اینجا؟لاپاراسکوپی کردید؟ ابن سینا بعد 3 تا انتقال ناموفق برای من ل ...

بله عزیزم من اندومتریوز داشتم

سال ۹۸ لاپارا کردم 

ولی باز مجدد دراومد و با همون کیست انتقال دادم

۵۰ میلیون چخبره

خیلی گرون بشه نهایت ۱۵میلیونه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
Nمن هم چهار تا هر سه هفته یکبار گفت تا قبل انتقال  امیدوارم جواب بگیرم  شما هم ایشاالله ...

عزیزم یکبار انتقال.یه سقط هم داشتم سه سال پیش.من سلوهای Nkمثبت دراومده بود.کلا داغون بود همشون بالا بودن.انشاءالله عزیزم هممون که تواین راه هستیم نتیجه بگیریم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم منم باید ivigبزنم شما زدی؟ الان بارداری؟ با بیمه گرفتی؟

عزیزم هنوز نه توسیکل انتقالم هنوز دکترم نگفته کی بزنم امروز معلوم میشه.بله رفتم سازمان غذاو دارو بهم حواله دادن بعد بیمه رفتم تاییدیه گرفتم بعدم داروخونه کلا دنگ وفنگ داره من که باید هرماه بزنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام دوستان، خانمای باردار یه سوال دارم

دیروز رفتم سونو رشد جنین، گفت بطن مغز جنین قسمت سمت راست یکم آبش زیاده یعنی نرمالش تا 10 باید باشه برای من 10.2 هست، گفت برو ام ار آی از مغز جنین انجام بده که خیالت راحت تر شه، خیلی نگرانم، کسی بود جنینش این مشکلو داشته باشه و آبش پایین تر اومده باشه؟ ام آر آی هم تا دو هفته دیگه نوبت ندارن، تا اون موقع از استرس دق می کنم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اگه منظورت اوابوست من روزی ۴ تا میخوردم مشکلی نیست کلی هم‌چیزای دیگه میخوردم. امگا یه روز در میون قب ...

عه باشه سنتم مثل من تقریبا من میترسم قلبم ایست کنه از این همه دارو ،پس منم چهارتا میخورم  امگام یه روز درمیون میخورم  پس 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اوابوست‌ رو از کجا گیر آوردین ،پس من چرا پیدا نمیکنم آخه ؟

نیست من قدیم گرفتم  پودر اینو فولیک بخر همون خاصیت داره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

ازمایش ایمنی انعقادی دادی شوهرت دی اف ای سالمه؟ اگه اره یه دکتر دیگه یه مرکز دیگه بلاخره وقتی بی نظمی نداری لکه بینی نداری درد حین نزدیکی نداری  سابقه خانوادگی اندومتریوز نداری احتمالا سالمی حتماااا با چند تا دکتر مشورت کن ، خاستی چند تا دکتر خوب بهت معرفی میکنم واسه عملم باید ببینی دخیرت چند اگه لازم باشه قبلش تخمکشی بشی