2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
ای جااااانم 😍😍😍 الهی که خودتو بچه های دیگه که باهم انتقال دادین همگی بیاین بگین مثبت شدین ماهام ...

ان شاءالله منم باید دوروز دیگه برم آز همش حالتهای پری دارم احساس میکنم دارم پریود میشم

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 
جنینت چندروزه بود؟ بی بی نزدی؟ الان نشون میده هااا

اینقدر تو این چندماه بیبی چک منفی دیدم دیگه ترسیدم صبر کردم الان مثل دیوونه ها شدم حالم خوب نیست اصلا زندگی نمیکنم فقط تو رخت خواب افتادم مثل مرده های متحرک 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جااااانم 😍😍😍 الهی که خودتو بچه های دیگه که باهم انتقال دادین همگی بیاین بگین مثبت شدین ماهام ...

الهی آمین 🙏🙏🙏🙏🙏

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
اینقدر تو این چندماه بیبی چک منفی دیدم دیگه ترسیدم صبر کردم الان مثل دیوونه ها شدم حالم خوب نیست اصل ...

عزیزم می دونم خیلی سخته ولی سعی کن خودتو پیدا کنی وبا روحیه پیش بری خودتو با فیلم و بافتنی و کتاب ویا چیز های دیگه مشغول کنی  

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
عزیزدلم انشاءالله که خدا برات میخواد وانتقالت مثبت میشه من خودم اول ۱۱۰ کیلو بودم دکترم اجازه وارد ش ...

اصلا ماشالله نمیدونم به چیه افزایش وزنم.

نمیدونم داروها باعثن یا فصل باعثه.

روزی ۴۵ دیقه پیاده روی دارم .اصلا عرق نمیکنم.از بس که هوا سرده.

اصلا هم وزنم کم نمیشه

😉

عزیزم شما آزمایش ایمنیتون مشکل داشت؟؟منم آزمایشم خیلی داغون بود برام ای وای جی نوشته چهارتاسرم باید ...

Nمن هم چهار تا هر سه هفته یکبار گفت تا قبل انتقال 

امیدوارم جواب بگیرم 

شما هم ایشاالله جواب بگیری 

چند بار انتقال جنین داشتین؟! 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
کاش پروژسترون میزدی بیاد

سر خود میتونم یا دکتر باید بگه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانمها دوروز دیگه باید برم آزمایش بتا اینماه انتقال جنین داشتم خیلی حالم بده انگاردارم پریود میشم دل ...

انشالله که بارداری و علایم بارداری منکه هنوزم تاریخ پریودم میرسه قشنگ همه ی دردا و علایم پریودی دارم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام بچه ها .من تازه وارد سیکل ای وی اف شدم بعد از14 روز مصرف ال دی پریود شدم و روز دوم بهم سوپر فکت ...

بله من تا دو روز قبل پانکچرم داشتم نگران نباش بزن 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها ابوست روزی سه تا مصرف بشه موردی داره البته کیوتن و سی و فولیک و سلن پلاس ، ب ۶  هست و هفته ای دوبار امگا سه ، این امگا سه سرخود گرفتم شما چجوری میخورین هرروز؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم