2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
عزیزدلم انقدر خودتو ناراحت نکن واسترس نده به خودت که برا نی نیت ضرر داره الحمدالله همه چیت اوکیه خدا ...

میفهممت دقیقا درکت میکنم منم ازون غربالگری همش استرس داشتم متاسفانه هرچی میخوام خودمو آروم کنم مدیریت کنم یه چیز جدید پیش میاد .تا با یه چیزی کنار میام یه چیز دیگه میاد رووش . ایشالا جواب سلفیریت عالی باشه و مشکلی نباشه عزیزم کلا هم استراحت کن عزیزم اصلا کار نکن بعدش انقدر کار هست آدم بکنه که وقت نمیکنه استراحت کن ایشالا نیازی به سرکلاژ هم نداشته باشی 🤲🏻❤️ 

ایشالا فقط با اینهمه سختی خدا خودش کمک هممون بکنه 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خانما من باردارم معدم ترش کرده حالم بده چی بخورم خوب شم

عزیزم من با شیر خوردن معده ام خوب میشه بخور ببین خوب میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ایشالله که همه چی برات عالی پیش میره خوبه دکتر متین تمام کارای لازم رو خوب برات انجام میده درس ...

مرسی از راهنماییات واقعا دلم آروم گرفت ممنونتم 😘ایشالا خدا نینیتو برات حفظ کنه ❤️راست میگی باید سعی کنم راحت این ۳ هفته رو بگذرونم ❤️بازم ممنونم

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام خانما خوبین من هفته شش بارداریم خون دیدم چکار باید بکنم الان خیلی نگرانم

هیچ کار عزیزدلم فقط استراحت هیچی نیست نگران نشو پروژسترونت در روز چقدره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
روزی ۲تا شیاف یه آمپول آخه قشنگ خونریزی دارم

ببین معمولا اینجور مواقع دکتر دوز پروژسترونو زیاد میکنه حالا یا میگه یه شیاف اضافه کن یا آمپولتو الان فقط دراز بکش استراحت کن 

من خودم تا ۱۰ هفتگی تقریبا ۴ بار خونریزی کردم دفعه اول از ترسم دوتا شیاف باهم گذاشتم ولی بعدش دیگه فقط دراز میکشیدم چون دوز پروژسترونم زیاد بود 

ببین معمولا اینجور مواقع دکتر دوز پروژسترونو زیاد میکنه حالا یا میگه یه شیاف اضافه کن یا آمپولتو الا ...

آخه شیاف واژینال میزدم همش میریخت بیرون دوروزه رکتال استفاده کردم شاید برای اونه

روزی ۲تا شیاف یه آمپول آخه قشنگ خونریزی دارم

اگه دلت آروم نمیگیره میخای یه آمپول یا شیاف اضافه کن ولی از فردام باید دیگه همین روالو بری جلو اگه هم میتونی تا صبح صبر کنی وایسا صبح زنگ بزن دکترت 

دفعه اول دقیقا همین ساعت بود من خونریزی کردم که رفتم سونو اورژانسی گفت هماتوم داری

آخه شیاف واژینال میزدم همش میریخت بیرون دوروزه رکتال استفاده کردم شاید برای اونه

نه به اون ربطی نداره من از اولی که شیاف شروع شد برام رکتال گذاشتم تاحالا واژینال نذاشتم کلا روشم نوشته که هم واژینال میشه هم رکتال

اگه دلت آروم نمیگیره میخای یه آمپول یا شیاف اضافه کن ولی از فردام باید دیگه همین روالو بری جلو اگه ه ...

برام دعا کن اتفاقی برای جنینم نیوفته آخه من شهرستانم سنو هم نمیتونم برم

ببین واژینالم میذاری اون مومشه میریزه بیرون اصلش جذب میشه ولی خب بعدش باید نیم تا یه ساعت دراز کش باشی

برام دعا کن اتفاقی برای جنینم نیوفته آخه من شهرستانم سنو هم نمیتونم برم

هیچ اتفاقی نمیفته دورت بگردم اصلا خودتو نگران نکن الان فقط برو تو جا استراحت کن تا صبح، صبح با دکترت صحبت کن 

کجا انتقال دادی؟