2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
شوره‌جان سونوداپلر‌دارم‌از۵تا۸پریودی‌بایدباشه من‌برا۷‌پریودی‌گرفتم. امافعلا‌لکه‌بینی‌دارم..مهمه‌ی ...

نمی دونم من روز ۳ پریودی انجام داده بودم 🤔

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم‌دکتر سونو کرد گفت کیست داری . ال دی داده آسپرین و پردنیزیون . گفت مصرف کن . سوم پریودی بعدی ...

بسلامتی عزیزم 

من یه کیست داشتم چندین ماه قبل پانکچر درگیرش بودم هی ال دی هی سونو زمان پانکچر دکتر تخلیه اش کرد یه ماه بعد رفتم سونو باز رشد کرده بود  تا چند ماه اصلا از بین نمیرفت هی باز دهرو و ال دی و غیره ‌...

آخرش دکترم گفت این جا خوش کرده بیا انتقال بدم برات ولی شانستو میاره پایین من قبول کردم و انتقال دادم 

تو سونو ۷ هفته و بعد  ۱۲ هفته اثری از کیست نبود جذب شده بود لعنتی😃😃😃😃😃

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اتفاقا منم امروز برام سونو کرد گفت خونرسانی ضعیفه ولی آسپرینمو دکتر زیاد نکرد چرا آخه...

آنوکسانم نمیزنی ینی؟؟؟؟

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
آنوکسانم نمیزنی ینی؟؟؟؟

نه فقط آسپرین اتفاقا به دکترم گفتم دوز قرصمو اضافه میکنید گفت نه 

من بخاطر سلفری ۳روز نخوردم امکان داره بخاطر اون بوده باشه یا ربطی نداره؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
راستی عزیزم امروز چرا سونو رفتی؟؟؟؟ واسه جنسیت؟؟؟؟

نه واسه همین طول سرویکسم که دکترهم جنینو هم سرویکسو هم شریان رحمی رو چک کرد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
راستی عزیزم امروز چرا سونو رفتی؟؟؟؟ واسه جنسیت؟؟؟؟

سر سرویکس انقدر فکرم مشغول شد که اصلا نپرسیدم جنسیتو البته تا چندروز دیگه جواب سلفریم بیاد جنسیتم معلوم میشه دیگه

بسلامتی عزیزم  من یه کیست داشتم چندین ماه قبل پانکچر درگیرش بودم هی ال دی هی سونو زمان پانکچر ...

خب خدارو شکر که جذب شده ‌ . کیست خیلی بده من یک هفتس باید پریود میشدم‌که نشدم . دو تا پرژسترون نوشت گفت همزمان بزن . این یک هفته از بس گرمی خوردم الان پریود شدم . 

تینا جون من فک میکردم فریز میکنه برام‌. ولی انگار نظرش رو فرش هست

خدای من خدای معجزه هاست . 

سلام بچه ها 

یه سوال 

من ۱۵ آبان رفتم برای انتقال دوم دکتر گفت ۲ ماهه دیگه بیا و رضایت نامت رو همسرت امضا کنه .

به نظرتون منظرش پریود دوم بعد از ویزیت انتقال میده یا باید یک ماه دیگه صبر کنم .

هی میفرستن دنبال نخود سیاه 

اول شهریور سقط داشتم چیکار کنم؟