2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
من شنیدم زیر ۳۰ البته نظر دکترها متفاوته معمولا  اصلا نگران نباش عزیزم  خیلیا هستن سرکلا ...

وااااای نههههه بخدا از الان عذاشو گرفتم تینا اصلا دوست ندارم من آدم استراحت کردن نیستم

امروز از حرفای دکترم معلوم بود که نظرش رو سرکلاژه ولی بیشتر منتظر جواب سلفری بود 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها دکتر بگه روزدو پریود بیا برا شروع سیکل گفته دوهفتم زمان میبره ابن سیکل بدون الدی درسته 

آره عزیزم سیکلت کوتاهه انشاءالله که خیره وخیلی زود خبر باردار شدنتو بهمون میدی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من امروز ۱۶ هفته ام تمام شد علائمم تقریبا قطع شده خواستم برم سونو بدم با وجود اینکه دو هفته دیگه سون ...

سلام تینا جان خوبید ؟ًصب نبود اما از ظهر علایم برگشت بازم ...تهوع و درد معده ..نباشه هم ادم می ترسه وگرنه واقعا ازار دهنده اس

دکترم برا هفته بعد دوباره سونو نوشت گفت اگه پایینتر بیاد سرکلاژت میکنم منم اصلا دوست ندارم سرکلاژ شم ...

عزیزم طول سرویکس فقط با استراحت بیشتر میشه

ولی بهرحال بنظرم بهتره بزاری سرکلاژ بشی اینجوری امنتره چون اگر وقتش بگذره خدایی نکرده اتفاقی بیوفته دیگه حتی سرکلاژ هم نمیشه کرد اونوقت تا آخر بارداری استراحت مطلق میشی 

آره عزیزم سیکلت کوتاهه انشاءالله که خیره وخیلی زود خبر باردار شدنتو بهمون میدی 

فدات 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم طول سرویکس فقط با استراحت بیشتر میشه ولی بهرحال بنظرم بهتره بزاری سرکلاژ بشی اینجوری امن ...

اگه واقعا این به صلاحم باشه که حتما انجام میدم ولی بخدا از الان عذاشو گرفتم خیلی ترسیدم آخه میدونی من آدم استراحت کردن نیستم بدبختی ولی هرچی خیره انشاءالله همون بشه 

ناشکری اصلا نمیکنم خدارو هزار بار شکر ولی نمیدونم چرا من هرهفته یه داستانی دارم که خیالم راحت نیست الانم ترس این افتاده تو جونم

نظر دکترمم امروز احساس کردم رو سرکلاژه ولی بیشتر منتظر جواب سلفریه که اگه خوب بود انجام بده بیفایده نباشه

وااااای نههههه بخدا از الان عذاشو گرفتم تینا اصلا دوست ندارم من آدم استراحت کردن نیستم امروز از حرف ...

عزیزم منم هفته 16 سرکلاژ شدم

معمولا زیر 25 رو سرکلاژ می کنند، اگه دکتر بهت پیشنهاد سرکلاژ رو داد حتما قبول کن خیالت راحت تر میشه، عملشم خیلی راحته، البته بعد از سرکلاژ هم بهم گفته استراحت مطلق باش

الانم استراحتتو بیشتر کن، یعنی سعی کن مطلق باشی دستشویی فقط فرنگی، یبوست اصلا نباید داشته باشی زور زدن باعث میشه طول سرویکس کوتاه تر شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم منم هفته 16 سرکلاژ شدم معمولا زیر 25 رو سرکلاژ می کنند، اگه دکتر بهت پیشنهاد سرکلاژ رو داد حت ...

برامنم یه هفته فرصت داده تا جواب سلفریمم بیاد 

برنجک جون درد داشت؟ از الان یه ترسی اومده تو جونم که نگووو انقدر فکر کردم بخدا سردرد گرفتم 

بعدش تا کی باید استراحت مطلق باشیم؟

عزیزم منم هفته 16 سرکلاژ شدم معمولا زیر 25 رو سرکلاژ می کنند، اگه دکتر بهت پیشنهاد سرکلاژ رو داد حت ...

توالت از اون اول انتقال فرنگی میرم نمازمو چجوری بخونم؟

حتما نشسته باشه 

برامنم یه هفته فرصت داده تا جواب سلفریمم بیاد  برنجک جون درد داشت؟ از الان یه ترسی اومده تو جو ...

انشاءالله که با استراحت بالا بره و اصلا نیاز به عمل نشه

ولی عملش خیلی خیلی راحت و سبکه، بیهوش میشی دهانه رحمو میدوزن، عصرم مرخص میشی، در حد دو سه روزم یه کم خون ریزی و لکه بینی داره همین

دکتر بهم گفت تا آخر بارداری باید استراحت مطلق باشی، بخاطر نارسایی دهانه(منظورش این بود که دهانه رحمم شله) منم استراحت مطلقم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست