2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها امروز رفتم ویزیت دکتر پریناتالوژی ته دلمو خالی کرد گفت احتمالا بخاطر وزنت جواب سلفریتم ریسک ب ...

چند کیلویی موقع باردار شدنت چند بودی

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا جون پیامم خوندی ؟بالا نوشتم میشه بخونی 

من امروز ۱۶ هفته ام تمام شد علائمم تقریبا قطع شده خواستم برم سونو بدم با وجود اینکه دو هفته دیگه سونو آنومالی دارم 

اما رفتم بهداشت صدای قلبشو بادستگاه گوش کردم 

نگران نباش بنظر من طبیعیه 

دعا کن ویارت تموم شه راحت شی باباااااااا

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
عزیزم منم تو سیکلم روز ششم دکتر برام اچ ام جی نوشته این امپول داری؟

ن فقط یه بسته ال دی داد اسمش روکین گفت ۱۲ تا بخور

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
دکترم برا هفته بعد دوباره سونو نوشت گفت اگه پایینتر بیاد سرکلاژت میکنم منم اصلا دوست ندارم سرکلاژ شم ...

عزیزم من اطلاعی ندارم فکر کنم یه راهش استراحت کردن وپاها رواز بدن بالا گرفتن باشه،،بازم بذار بقیه بچها راهنمایت میکن🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
این اسمش اکتوژست هست، گفت همون سیکلوژسته فقط شرکتش فرق می کنه، الان همه جا موجوده، من شیراز خریدم، و ...

خداروشکر 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ماشالا جونم به دکترت نگفتی نظرش چیه ؟؟؟ بنظرم باید سر کلاژ کنی

چرا عزیزم بعد سونو رفتم پیشش گفت هفته بعد با جواب سلفریت بیا اگه جوابش خوب باشه وطول سرویکست پایینتر اومده باشه سرکلاژت میکنم 

مبخام بدونم معمولا به چند رسیدنی دیگه حتما سرکلاژ میکنن؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من اطلاعی ندارم فکر کنم یه راهش استراحت کردن وپاها رواز بدن بالا گرفتن باشه،،بازم بذار بقیه بچ ...

ممنون شمیم جونم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وای...پس چرا به من نگفتن ، خدایا چرا باید همه چیزو ما با دکترا بگیم،حالا اگه خطا داشته باشه چکار کنم ...

انشاءالله که چیزی نمیشه عزیزدلم حالا الان غصه شو نخور دیگه به منم خود آزمایشگاه والا نگفت بچه ها اینجا گفتن خدا خیرشون بده 

چرا عزیزم بعد سونو رفتم پیشش گفت هفته بعد با جواب سلفریت بیا اگه جوابش خوب باشه وطول سرویکست پایینتر ...

من شنیدم زیر ۳۰ البته نظر دکترها متفاوته معمولا 

اصلا نگران نباش عزیزم 

خیلیا هستن سرکلاژ میکنن 

میدونم سخته ولی بچه ات جاش امن تره به اون فک کن👶👶

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...

بچه ها دکتر بگه روزدو پریود بیا برا شروع سیکل گفته دوهفتم زمان میبره ابن سیکل بدون الدی درسته 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من انقد مشکلات داشتم بخدا باید سرلوحه بشم تو این تاپیک😂😂😂 البته مثل من کم نبوده تو این تاپیک فقط ...

خدارو هزار مرتبه شکر عزیزم

نیلدا جون من شرمندتم بخدا انقدر مزاحمت میشم ولی چاره ندارم بخدا ببخش منو

امروز رفتم سونو طول سرویکس شده ۲۸ دکترم گفت هفته بعد جواب سلفریت اگه خوب بود وطول سرویکست اومده بود پایینتر باید سرکلاژ شی شما میدونی چه عددی باید بشه ‌که حتما سرکلاژ میکنن؟ از الان عذاشو گرفتم بخدا 

بنظرت کاری نیست انجام بدم پایینتر از این نیاد؟

واینکه امروز رفتم ویزیت پریناتالوژی گفت احتمال داره بخاطر وزنت جواب سلفریتم ریسک بالا بیاد همچین چیزی شنیدی شما؟ وزنم موقع انتقال ۹۷ بود الانم همونه 

اصن ته دلمو خالی کرد با حرفش 

ببخش زیاد شد نیلدا جونم