2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
نه میری بخش داپلر دکترای رادیولوژی انجام میدن. نه بابا سونو معمولیه فقط دستگاهش پیشرفته تره

مرسی

آخه‌به من‌گفتن‌هرچی‌‌‌داری‌باخودت‌بیار

جواب‌آزمایش‌سونو‌عکس‌رنگی‌

اینابه‌چه‌دردشون‌میخوره؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ساری

خداقوت‌عزیزم

یه‌سوال

میگم‌سونورودادم.جوابشوفوری‌میدن؟

بایدببرم‌دکترم‌نشون‌بدم؟

بایددکترزنان‌نوبت‌بگیرم؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی آخه‌به من‌گفتن‌هرچی‌‌‌داری‌باخودت‌بیار جواب‌آزمایش‌سونو‌عکس‌رنگی‌ اینابه‌چه‌دردشون‌میخوره؟

داخل پرونده ثبت می کنن عزیزم یادمه حتی سونو دو سال قبل منو دکتر نگاه کرده بود. من هیچ دکتری نرفته بود کلا برای درمان اومده بودم رویان یسری آزمایش تازه داده بودم با خودم بردم قندم لب مرز بود گفتن  دکتر غدد وقت بگیر.

خدایا شکرت
ساری

شوره‌جان‌ببخش‌زیادسوال‌میپرسم‌.شرمنده

میگم‌همسرم‌سری‌اول‌رفتیم‌نمونه‌داد

دکترویزیتش‌کرد‌ه.داروایناهم‌نداده

گفته‌یه‌ماه‌دیگ‌بازآزمایش‌بده‌وویزیت‌بشه

حالا‌اون‌دکترش‌فقط‌دوشنبه‌هاس

زنگم‌زدیم‌نوبت‌ندادن‌گفتن‌پر هس

حالا‌چی‌کنیم‌نمیشه‌حضوری‌بریم‌همون‌روزکه‌من‌‌داپلردارم

بریم‌نمونه‌بدیم‌بایه‌دکتردیگ‌ویزیت‌شیم؟

نه‌عزیزم ۲۳بایدبرم‌نشون‌بدم اما‌ظاهرا‌خوبه‌فکرکنم کاریوتایپ‌براماهاکه‌یه‌بچه‌داریم‌فکرکنم‌مسخره‌ه ...

آره راست میگی بخدا . من به دکتر گفتم‌حتما نیازه ، گفت بله باید انجام بده .‌منم چیزی نگفتم . عزیزم بسلامتی توی سیکل پانکچری ؟ شروع کردی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
آره راست میگی بخدا . من به دکتر گفتم‌حتما نیازه ، گفت بله باید انجام بده .‌منم چیزی نگفتم . عزیزم بس ...

منم‌چون‌دوتاانتقال‌منفی‌داشتم‌دکترم‌برام‌نوشت

فعلا‌که‌داریم‌آزمایش‌میدیم

مشکل‌هاروپیداکنیم‌بعدپانچر‌

فعلا‌معلوم‌نیس‌کی‌واردسیکل‌بشم

شوره‌جان‌ببخش‌زیادسوال‌میپرسم‌.شرمنده میگم‌همسرم‌سری‌اول‌رفتیم‌نمونه‌داد دکترویزیتش‌کرد‌ه.دارواینا ...

نمی دونم قبول می کنن یا نه دکتر حسینی همسرمو عمل کرده بود همینطور دو بار نمونه خواستن مطمئن بشن. من یبار برا زنان هر کاری کردم نوبت ویزیت بدن ندادن با اینکه به خاطر ممنوعیت تردد خیلی خلوت بود. 

خدایا شکرت
خداقوت‌عزیزم یه‌سوال میگم‌سونورودادم.جوابشوفوری‌میدن؟ بایدببرم‌دکترم‌نشون‌بدم؟ بایددکترزنان‌نوبت ...

جوابشو همون موقع میدن نوبت  ویزیت داری؟ اگه سونو باشه کارشناس باهات صحبت می کنه. نوبت ویزیت دکتر باهات صحبت می کنه

خدایا شکرت
منم‌چون‌دوتاانتقال‌منفی‌داشتم‌دکترم‌برام‌نوشت فعلا‌که‌داریم‌آزمایش‌میدیم مشکل‌هاروپیداکنیم‌بعدپانچ ...

والا من بار اوله که میخوام میکرو کنم . ولی کاریوتایپ رو نوشته . خودم میخوام ایمنی انعقادی رو پیشنهاد بدم بهش .

خدای من خدای معجزه هاست . 
شوره‌جان‌ببخش‌زیادسوال‌میپرسم‌.شرمنده میگم‌همسرم‌سری‌اول‌رفتیم‌نمونه‌داد دکترویزیتش‌کرد‌ه.دارواینا ...

دکتر نسخه کرده بود؟ یا الان دوباره باید بنویسه. شاید گیر بدی نسخه کنن برات. اگه نسخه شده هست میاد نمونه رو میده

خدایا شکرت
نمی دونم قبول می کنن یا نه دکتر حسینی همسرمو عمل کرده بود همینطور دو بار نمونه خواستن مطمئن بشن. من ...

همون‌دکترهمسرم‌حسینی‌هس

چراایناشعورندارن

ماازجای‌دورمیایم‌‌..همه‌چی‌رومیسنجیم‌میایم

من‌امروزپریودشدم.هم‌براداپلرنوبت‌گرفتم‌هم‌ایمنی

نمیتونم‌براهرکدوم‌یباربیام‌که

رییس‌اینانداره‌این‌رویان؟میخام‌برم‌پیشش‌اعتراض‌کنم🙄

همون‌دکترهمسرم‌حسینی‌هس چراایناشعورندارن ماازجای‌دورمیایم‌‌..همه‌چی‌رومیسنجیم‌میایم من‌امروزپریود ...

چرا انتقادات داره. یکی از مشکلات مرکز همینه بخدا اینقدر منو کشندون تو گرما تو سرما دیگه جونی برام نمونده قبل انتقال هر هفته  رفتم تهران. از مرداد بخاطر ازمایش های تکمیلی همینطور دارم میرم. 

خدایا شکرت
دکتر نسخه کرده بود؟ یا الان دوباره باید بنویسه. شاید گیر بدی نسخه کنن برات. اگه نسخه شده هست میاد نم ...

یعنی‌چی‌نسخه‌کرده‌بود

منظورت‌نوشته‌آزمایش‌تکرارشه؟؟

خود آزمایش رو نوشته براش؟ داخل دفترچه؟

بزارعکس‌نسخه‌شوبرات‌بفرستم