2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اون موقع اسپرمش خیلی خوب بود بالای پنجاه درصد بود الان شده ۷درصد  نمی‌دونم ک  فعلا دکتر ...

خودتم تقویتی بخر عزیزم کیوتن قرمز اوابوست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
دمیترون که فقط امپولش جواب میده اونم هروز دارم میزنم بعضی روزا همونم جوابگوو نیست امپول نوروبیوم و س ...

گلم با وجود این همه تهوع کمر درد و شکم درد نمیگیری من حالا گهگاهی استفراغ کردنی گلاب ب روت زیر شکمم درد میگیره با گودی کمرم اونم بد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خوب میشه بگی چه داروهایی داشتی که زیاد شدن

ععزیزم من دکتر مددی روز اول گفت من داروهام بیشتر از دکترهای دیگس

از روز دوم پری ساعت چهار تا پنج عصر دوتا گونال 75 باهم میزدم دور ناف و بیست دقیقه بعد چهار تا پودر هاش ام جی توی سه تا آب مقطر حل میکردم و عضلانی میزدم

تا روز دهم که سونو انجام دادم گفت از روز یازدهم صبح ساعت هشت صبح اورگا بزنم و عصرش پنج تا پودر هاش ام جی توی چهار تا آب مقطر

روز سیزدهم صبح اورگا زدم و شبم ساعت یک سه تا آمپول اسمش یادم نیست زیر جلدی دور شکم داد به جای هاش سی جی

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
چقدر خوب میشه بگی چه داروهایی داشتی که زیاد شدن

البته از پری قبلی یکماه ال دی خوردم

روزی یه دونه قرص آلپیک

دوتا قرص یدوفولیکو دوتا قرص دیگه که چون خونه خودمه اگه خواستی رفتم خونه برات پیدا کنم بفرستم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام بچه ها من چند روز پیش غربالگری رفتم گفت جفت پایین و سرراهی چیکار کنم بره بالا آیا خطرناک؟ کسی م ...

عزیزم استراحتت بایدبیشترباشه کارسنگین نکنی چیزسنگین بلندنکنی پله بالا پایین نکنی نزدیکی اصلا نداشته باشی خلاصه باید همه جوره مراقب باشی دکترت چیزی بهت نگفت که چکارکنی؟

مرسی عزیزم . تهرانه ؟

اره نداره من همون روز پرسیده بودم فکنم حالا باز بزنگ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ععزیزم من دکتر مددی روز اول گفت من داروهام بیشتر از دکترهای دیگس از روز دوم پری ساعت چهار تا پنج عص ...

چه قدر زیاد مگه ذخیرت چند بود  یدوفولیک مگه مثل اسید فولیک نیست چرا شبی دوتا مبخوردی پس 

البته از پری قبلی یکماه ال دی خوردم روزی یه دونه قرص آلپیک دوتا قرص یدوفولیکو دوتا قرص دیگه که چون ...

اسم دکترت چی 

بچه ها من آخر هفته پنجم هستم اما هیچ علامتی ندارم، فقط امشب یذره لک داشتم. طبیعیه که هیچ حسی نداشته ...

نه عزیزم نگران نباش علائم حداقل هفته ۷ به بعد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره واقعا همه چی خواست خداست برا همین خیلی ناراحت شدم راستش چون کلا ۱ دونه جنین دیگه دارم 

عزیزم پیامتو خوندم خیلییی ناراحت شدم😔😔😔ان شاالله خدا این یکیو برات حفظ کنه صحیح و سالم بغلش کنی

منم یه جنین دارم ولی خب خداروشکر که مثبت شدیم اگه نمیشد دوباره باید میرفتیم تخمک کشی حالا من میگم اگه بعدا باز بچه خواستم دوباره از اول میرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍