2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
قربونت برم ماشالا جون خیلی غصه خوردم اما به خاطر اونیکی دیگه خودمو کنترل کردم الان سونو انجام دادم ع ...

آره عزیزدلم خوبه خوبه خیالت راحت 

الهی این یکی رو صحیح وسلامت بغلت بگیری 

قسمت وخواست خدا اینجوری بوده نمیشه باهاش جنگید دورت بگردم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ای خدا . عزیزم جای معتبری رفتی ؟ شاید اشتباه میکنه

اره عزیزم همین خود مرکزم اومد بهم نشونش داد کوچیک بود اصلا اندازه اش رشد نکرده بود 😔

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها من اومدم غربالگری یکی از جنینام قلبش وایساده 😭😭😭😭همینجوری دارم گریه میکنم دست خودم نیست د ...

عزیزم انشالا که نی نی تو دلت و بسلامت دنیا میاری غصه نخور ...به فکر اون تو دلی نازت باش که همه امیدش تویی

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزم انشاءالله که جنینای خیلی عالی برات تشکیل بشن  ببین تا چندروز اول که استراحت کن زیاد ...

ممنونم عزیزم

34تا تخمک ازم گرفتن

گفتن کشک و دوغ و هایپ و سفیده تخم مرغ بخور

کار دیگه ای هست که انجام بدم؟ 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
بچه ها من اومدم غربالگری یکی از جنینام قلبش وایساده 😭😭😭😭همینجوری دارم گریه میکنم دست خودم نیست د ...

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله که خدا به دلت آرامش بده و اون‌یکی فرشتتو صحیح و سلامت بغل کنی درسته خیلیییی سخته و بهش وابسته شدی ولی بازم شکر که یه فسقل دیگه داری

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تا الان واژینال استفاده کردم ولی دور پام خیلی خراب شده ک به شدت خارش پیدا کردم

منم حساسیت داشتم کشاله رونم پر از جوش بود وحشتناک به دکترم گفتم که گفت رکتال استفاده کن 

کلا جوشام رفت واسه من رکتال خیلی بهتر بود ..راستش بعدشم دیگه لک ندیدم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
اره عزیزم همین خود مرکزم اومد بهم نشونش داد کوچیک بود اصلا اندازه اش رشد نکرده بود 😔

عزیزم  قسمت این بوده . نمیشه کاریش کرد 

عیبی نداره به فکر این یکی یه دونه باش .‌ انشاالله این نی نیو سلامت بغل میکنین . بعدا یه خواهر یا برادرم خدا بهتون میده

خدای من خدای معجزه هاست . 
سارا جان من  به امید خدا میخوام ماه اینده برم‌تو سیکل پانکچر . یه دختر ۷ ساله دارم خدارو شکر . ...

ان شاالله به سلامتی 

نه عزیزم به نظرم نیازی نیست این ازمایشا معمولا بعد ۲ یا ۳ انتقال منفی تجویز میشه عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
براممم دعاکن تورووخدا.. تو فکر اینم که بعد انتقالم چی بخورم بهمون میگن ک چیزای گرم نخورین..باید نون ...

عزیزم راستش من دفعات قبل خیلی رعایت کردم ولی منفی شدم

این دفعه غذای معمولیم که همیشه میخوردمو خوردم فقط چیزایی مثل زعفرون و آناناس و اب هویج اینا نخوردم سردی زیاد هم خوب نیست 

ان شاالله بزودی خبر بارداریتو بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یعنی آزمایششو دوهفته جلوتر باید بریم بعد ۱۸ هفته برا سونوش بریم؟

بله عزیزم ازمایش بین ۱۶ تا ۱۷ هفته بهترین زمانشه

سونو هم از ۱۸ به بعد