2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
انتقال بلاست شانس مثبت شدن دو برابر ميشه ، و بهتر از انتقال سه روزه درگيري دو هفته اي اعصاب و هر بار ...

درسته عزیزم

دیروز با دکترم صحبت کردم قرار شد بلاست کنن چون بار قبل هم که دوتا تخمک داشتم بلاست شده بود.

انتقال بلاست شانس مثبت شدن دو برابر ميشه ، و بهتر از انتقال سه روزه درگيري دو هفته اي اعصاب و هر بار ...

سیلویا جان شما چند تا جنین داشتین؟ انتقال چندم مثبت شدین؟

سرم و پردنی هم دارین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون بعد قطع داروهای انتقال و استرادیول چقد طول می کشه پریود بشیم؟ من بار قبلی 4-5 روز بعدش پریود ...

عزیزم خب تو دیواره اندومترت نازک بوده بخاطر همین پری نمیشی تابالابره و ریزش کنه طول میکشه فک کنم

نازنین جونم الهی که خیلی زود شما بیای خبر بارداریتو بهمون بدی وخوشحالمون کنی اونم یه بارداری راحت وب ...

سلام عزیزم خوبی‌.توروخدانگران نباش اصلا بخدا ۹۸درصد این ریسکا رو الکی بخاطرپول میزنن.دخترخاله من ۳۰سالشه لوپوس داره یه دختر ۱۲ساله م داره امسال خدا بعد ۱۲سال بهش یه بچه داد بعد بهش گفتن ریسک سندروم داره باورت میشه اگه بگم حتی ازمایشم نداد؟ گفت من مطمعنم بچه م سالمه.هزار ماشاالله بچه ش هفته قبل ب دنیااومد یه پسر ناز و تپلی.اصلااسترس نداشته باش و فقط ب فندق قشنگت فکرکن

بچه ها یه سوال .اونایی ک پردنیزولون خوردین ازچندروز قبل انتقال شروع کردین؟ کلا طریقه مصرفش چطوریه؟ اخه من فرداازمایشام حاضرمیشه اخرماهم پری میشم اگه نیاز باشه ک بخورم دیرنمیشه براشروع کردن؟

@زینبی_بابا   
@تورک_آنا   
دوستان من یه سوال دارم اگر راجبش میدونید لطف کنید راهنماییم کنید.

برای من قراره ۴ تا جنین انتقال بدن حالا این جنین ها اگر بلاست باشه شانس بیشتری دارم؟ چون به هر حال ۴ تا رو انتقال میدن 

میخوام بدونم این که جنین تو آزمایشگاه بلاست بشه و بعد انتقال بدن شانسش بیشتر میشه یا اینکه جنینی که در آزمایشگاه به مرحله بلاست رسیده نشون میده در رحم هم شانس بیشتری برای ادامه حیات داره؟

عزیزم خواهرشوهرم جاریم و یکی از دوستام هرسه تاشون تو غربالگری اول زده بودن ریسک سندرم داون چقدر اینا ...

خداروشکر عزیزم انشاءالله که خیره

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
والا اون روز دکترم مثلا نخاست بیشتر از این بهم استرس بده گفت حالا بعدا دوباره تکرار میکنیمش ولی دیگه ...

نه دهم خیلی بالا نیست ، من فکر کردم بالای یکه ، سعی کن بیشتر سبزیجات بخوری و پروتئین رو کم کنی ، کلا یکم برو سمت گیاه خواری چند هفته و منابع حیوانی رو حذف کن مغزیجات هم بادام زمینی خیلی نخور ولی بادوم خام بخور ، نمک رو هم بی نهایت کم کن اینجوری هم کراتین کم میشه هم چربی 

سلام عزیزم خوبی‌.توروخدانگران نباش اصلا بخدا ۹۸درصد این ریسکا رو الکی بخاطرپول میزنن.دخترخاله من ۳۰س ...

سلام عزیزم بخوبیت بازم خداروشکر که نی نیش سالمه 

منم خیلی آرومتر شدم اینکه همه میگن چیزی نیست واوکیه حالا سلفری میدم که خیالمم راحت بشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم خوبی  هزینه پی جی دی تعیین سلامت داخل مرکز رستمی میدونی چقدره ؟ هزینه پانکچر و انت ...

سلام گلم، ممنون، بهتری عزیزم؟ برای پی جی دی تعیین سلامت تقریبا یک سال پیش ازم 18 میلیون گرفتن برای 6 تا جنین(یعنی هزینه پایه برای هر تعداد جنین فکر می کنم همین قدر بود) بعد دیدم جنینام کمه برای pgd و شانس موفقیت کمتره باز پانکچر شدم بار دوم 10 تا دیگه جنین رو که تشکیل شده بود درخواست دادم برای pgd، گفتن چون اضافه شده هزینه داره و 12 میلیون دیگه گرفتن، یعنی کلا برای 16 تا جنین 30 میلیون و خورده ای شد هزینه pgd

هزینه پانکچر بار اول 7 و خورده ای شد، بار دوم 10 یا 10 و خورده ای فکر کنم

هزینه انتقال 3.500 شد

البته الان فکر می کنم هزینه هاشون بازم تغییر کرده و بیشتر شده

با این دوتا شماره هر کدوم تماس بگیری قسمت حسابداری وصل می کنند بهت میگن الان هزینه ها چقدر شده

07136275511

07136286523

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
@زینبی_بابا   @تورک_آنا   دوستان من یه سوال دارم اگر راجبش میدونید لطف کنید راهنمای ...

عزیزم خود دکتر گفت ۴تارو انتقال میدیم؟

یا ۴تا تو یه نی هستن؟

برا من ۴تا جنین تو یه نی بودن که دکترم گفت میذاریم ۴تاش بلاست بشن ۲تاشو انتقال میدیم ۲تاشو فریز میکنیم که ۲تاش کلا از بین رفتن 

نه دهم خیلی بالا نیست ، من فکر کردم بالای یکه ، سعی کن بیشتر سبزیجات بخوری و پروتئین رو کم کنی ، کلا ...

مرررررسی نورا جونم از راهنماییت چشم حتما