2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
ناشتا من 82 بود بعد یک ساعت بعد مصرف پودر 136 بود، فردایی هم دوساعت بعد از صبحونه رفتم 134 بود

زیر 130 بعد غذا نرمال عزیزم قند ناشتا هم دکتر من گفت زیر 95 نرماله، همه چیت خوبه نگران نباش ولی خوب رعایت کن که زبونم لال مبتلا نشی چون منم هفته 24 دادم همه چی عالی بود من ماه اخر گرفتم خودتم اگه دستگاه دم دست داری 1 روز در هفته حتما قند ناشتا و 2 ساعت بعد ناهارت رو چک کن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من میلادمیرم تبریزه دکترحمدی.  بعدبرامم سخت شده هی دارم میرم میام خصوصازمستون

از شهرستان میای ؟ از حمدی راضی بودی تا حالا ؟ انشالله به این زودی مامان بشی عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیر 130 بعد غذا نرمال عزیزم قند ناشتا هم دکتر من گفت زیر 95 نرماله، همه چیت خوبه نگران نباش ولی خوب ...

ای وای خوب شد گفتی من فک کردم دیگه نمیگیرم، صبحا میل ندارم صبحونه بیسکوییت و کیک اینا میخورم، پس دیگه باید بذارم کنار

دکتر زیاده دکتر عارفی دکتر اسرافیلی دکتر سروی وخیلی دیگه مراکز هم زیاده مرکز مام رویان صارم

اره واقعا تهران دکتر و‌مرکز زیاده منم به خاطر این سردر گمم ،با شرایط من نمیدونم کدوم‌دکتر برم بهتره ،اینجا که از دکتر خودم نتیجه ندیدم سرشم خیلی شلوغه درست حسابی اهمیت نمیده 

عزیزم گرید جنینات بی بود ۳روزه انتقال دادی اره

انتقالم دومرحله ای بود یه دوروزه دو تا بلاست انتقال دادم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای وای خوب شد گفتی من فک کردم دیگه نمیگیرم، صبحا میل ندارم صبحونه بیسکوییت و کیک اینا میخورم، پس دیگ ...

نه عزیزم دیابت هر زمانی ممکنه بگیری خدایی نکرده،من هفته 30 گرفتم، شیرینی فقط اگه هوس کردی بخور عزیزم

قندت خوبه اما خوب ار از محکم کاری عیب نمیکنه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ازمشهدمیام عزیزم. اینجامیشناسن قضبه داره این اومدن من😂😂😂 ممنون فداتشم الهی امین برای هممون

انشالله موفق بشی اره مشهد تا تبریز خیلی دوره ولی شایدم‌قسمت این بوده که بچه ات رو‌تو‌شهر ما درست کنی ،تبریزی بشه 😉

انشالله موفق بشی اره مشهد تا تبریز خیلی دوره ولی شایدم‌قسمت این بوده که بچه ات رو‌تو‌شهر ما درست کنی ...

باباش تبریزیه گلم😁😁😁اع چه خوب توام تبریزی؟ یاشاسین پس

من خودم مشهدیم تعریف حمدی روشنیدم دیگه به دلم افتاد اومدیم

عزیزم پریودشدی؟ من جواب پاتولوژی رو گرفتم همش خارجی بود متوجه نشدم اما ب جاریم ک نشون دادم ازاصطلاحا ...

نه عزیزم هنوز نشدم خوب خداروشکر خیالت راحت شد.من هنوز نبردم دکتر دل تودلم نیست

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
باباش تبریزیه گلم😁😁😁اع چه خوب توام تبریزی؟ یاشاسین پس من خودم مشهدیم تعریف حمدی روشنیدم دیگه به ...

انشالله موفق میشی، این مهمه ادم اون دکتر که میره ازش انرژی بگیره حالا که به دلت افتاده حتما میشه ،بله منم تبریزی ام 😊

انشالله موفق میشی، این مهمه ادم اون دکتر که میره ازش انرژی بگیره حالا که به دلت افتاده حتما میشه ،بل ...

چه خوب عزیزم سلامت باشی العی توچندبارانتقال داشتی؟ من دوبارپانکچر ودوبارانتقال

چه خوب عزیزم سلامت باشی العی توچندبارانتقال داشتی؟ من دوبارپانکچر ودوبارانتقال

من پانکچر شدم یه بار اما جنین تشکیل نشد ،دوباره میخوام پانکچر شم اما میخوام‌دکترمو‌عوض‌کنم ولی نمیدونم‌با کی ادامه بدم‌، اگه‌یه دکتر خوب پیدا کنم‌میخوام‌بیام‌تهران اما اونجا هم‌ نمیشناسم

من پانکچر شدم یه بار اما جنین تشکیل نشد ،دوباره میخوام پانکچر شم اما میخوام‌دکترمو‌عوض‌کنم ولی نمیدو ...

اخی عزیزم منم باراولم یک جنین ضعیف تشکیل شد... 

کلی داروتقویتی خوردم وگونال پرگورییس زدم 4تاتشکیل شد الان 2تاش مونده