2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
هر آزمایشگاهی ممکنه خطا داشته باشه. پارسال کرونا همسرم بعد دو هفته منفی بود کرونا داشتیم شروع سیکل ا ...

خداروشکر عزیزم که نی نیتون سالمه انشاءالله که برامنم همین باشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها جونم میشه یه مشورت به من بدین ممنون میشم

با توجه به اینکه ریسک سندروم داون بچم مثبت شده بنظرتون پیش یکی دوتا دکتر دیگه هم برم باهاشون مشورت کنم ببینم چه کاری رو بکنم بهتره؟

بعد اگه آمینو انجام بدم دیگه احتیاج به غربال دوم نیست یا نه درهرصورت باید انجام بدم؟

واینکه اگه کلا وایسم غربالگری دومو انجام بدم اگه خدایی نکرده مشکلی بود برم آمینو سندروم داونم بررسی میکنن دوباره یانه؟

درمورد همش اطلاعاتی دارید بهم بدید

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جونم میشه یه مشورت به من بدین ممنون میشم با توجه به اینکه ریسک سندروم داون بچم مثبت شده بنظر ...

برو حتما . اگه آمینو سنتز انجام بدی برای غربالگری دوم‌فقط سونو گرافی میری . دیگه آزمایش خون نمیخواد . چون آمینو کامله 

خدای من خدای معجزه هاست . 
برا من ۱ به ۹۸ ریسکم دعا کن منم برم آمینو یا غربالگری دوم اشتباه شده باشه وکامل سالم باشه

خیالت راحت سالمه این اعداد و ارقام سیستمیه 

هیچ جای نگرانی نداره وقتی انتی خوب باشه تیغه دیده بشه اوکیه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
برو حتما . اگه آمینو سنتز انجام بدی برای غربالگری دوم‌فقط سونو گرافی میری . دیگه آزمایش خون نمیخواد ...

مرسی عزیزم 

سلام کسی که با ivfباردار شده نوع زایمانش طبیعیه یا سزارین؟؟؟

هرکدوم که بخواد و بتونه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خیالت راحت سالمه این اعداد و ارقام سیستمیه  هیچ جای نگرانی نداره وقتی انتی خوب باشه تیغه دیده ...

عدد ان تیم ۱/۹ بود دکترم گفت خوبه تیغه هم اوکی بود 

بنظرت سپیده جون وایسم غربالگری دوم رو انجام بدم اگه مشکلی بود خدایی نکرده اونموقع برم برا آمینو؟

بچه ها جونم میشه یه مشورت به من بدین ممنون میشم با توجه به اینکه ریسک سندروم داون بچم مثبت شده بنظر ...

من که میگم مشکلی نیست

ولی اصلا ارزششو نداره تا انومالی هرروز رو با عذاب و زجر بگذرونی

کاش سلفری بدی نه خطر داره نه هزینه زیاد درصد خطاشم زیاد فرق با امینو نداره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

میخوای خیالت راحت شه با دکتر دیگه هم مشورت کن برای همچین تصمیمی نظر ماها رو ملاک قرار نده بنظرم ببین دکترا چی میگن. اگه سلفری یا آمینوسنتزت جوابش اوکی باشه آزمایش خون غربالگری دوم رو نمیدی ولی سونوشو کلا چیز دیگس و باید بدی.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
منم میترسم دوقولو بشه ولی نه به این دلیل  بااینکه هیچ کس نمیدونه بچه دار نمیشیم   چون سخ ...

ای جانم آره دوقلویی خیلی سخته انشالله خدا به همه مامانا توانش رو بده به ما هم نی نی سالم و صالح بده😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عدد ان تیم ۱/۹ بود دکترم گفت خوبه تیغه هم اوکی بود  بنظرت سپیده جون وایسم غربالگری دوم رو انجا ...

ببین ریسکت بالاس صبر نکنی بهتره

ریسک متوسط رو میگن صبر کن ۱۶ هفته کوادمارکر بده

شما ریسکت بالاس بدی بهتره ولی خیالت راحت چیزیم نیستا ولی من جات بودم ریسک نمیکردم

ببین یه دکتر پریناتولوژ برو بنظرم باهاش مشورت کن شاید برات سلفری انجام داد ولی خدایی نکرده مشکلی باشه برای سقط باید جواب آمینو داشته باشی تا بهت مجوز بدن یعنی میشه دوتا هزینه 

از اونورم آمینو صد در صده 

بعد تا غربالگری بمونی بازم خدایی نکرده مشکلی باشه تا جواب بیاد ۱۹ هفته و ۱روز رد کنی دیگه باید غیرقانونی سقط کنی

ببین همه اینارو میگم خودت بررسی کنیا وگرنه من مطمعنم بچت سالمه وقتی سونوش سالم بوده

غربالگری هم باز باید بری فقط دیگه ازمایششو نمیدی وگرنه سونوش مخصوصه و همه جای بچه رو چک میکنه از قلب و بطن و کلیه و معده و دست و پا و استخون پس باید بری

تا اونموقعم بخوای صبر کنی هم همش استرس داری هم دیر میشه زودتر بده جواب بیاد خیالت راحت شه

من خودم سلفری انجام دادم اگه مشکله هزینه نداری سلفری هیچ خطری واسه مادر و جنین نداره چنان چه خدایی نکرده سلفری مثبت شد اونموقع بازم باید امینوسنتز بدی که هزینه هات زیاد میشه