2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
پیج اینستا داره خیلی معروفه برو ببینش.مادران محب کوثر گاندی آرمان تندیس نیکان

مرسی گلم بیمارستانهای نیکان و گاندی فکر کنم خوب باشه چشم مرسی حتما میبینم.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم ایشالله بسلامتی بدنیا بیاری نی نیتو🥰 خداروشکر فرهنگشو فامیلای شما داشتن. من به هیچکس از اول ...

عزیزم تو به کسی نگو ولی اگه یوقتی فهمیدن اصلا اصلا برات مهم نباشه فقط به شوهرتو و بچه ت فکر کن مهمتر از همه اونان و نظر شوهرت که همپات باشه همیشه هستن کسایی که دخالت و فضولی بیجا کنن هیچی ارزش اینو نداره ادم ارامش زندگیشو بخاطر حرف مردم از بین ببره.انشالله که هیچکی ام متوجه نشه عزیزم😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عزیزم دعا گوی همه منتظرا همیشه بودم و هستم. من از خانواده همسرم خدایی هیچی ندیدم ولی امان از چن ...

واقعا تاسف داره. عزیزمی مرسی انشالله الهی آمین.❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم تو به کسی نگو ولی اگه یوقتی فهمیدن اصلا اصلا برات مهم نباشه فقط به شوهرتو و بچه ت فکر کن مهمتر ...

مرسی عزیزم ایشالله به امید خدا🥰

بله کاملا درسته حرف مردم همیشه هست 😉

عزیزم تو به کسی نگو ولی اگه یوقتی فهمیدن اصلا اصلا برات مهم نباشه فقط به شوهرتو و بچه ت فکر کن مهمتر ...

ندا جون شما کدوم بیمارستان و دکتر قراره بسلامتی زایمان کنی؟

سلام دوستان خوبین؟ کسی اینجا همسرش واریکوسل عمل کرده بعد باردار شده باشه؟ هر کسی این شرایط رو داره ر ...

همسر من مرداد عمل کردن و آذر ماه باردار شدم. البته متاسفانه خارج رحمی بود.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم از اول انتقالم روزی 1دونه اسپرین میخوردم اما 4روز پیش دکترم گف شریات رحمیت بالا رفته باید دوتا ا ...

به من که فعلا چیزی نگفته ان شاالله خیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم. ضخامتم برعکس شد و به جای بالا رفتن دوباره پایین اومد. دکتر گف پی ار پی کنم. ولی ماما گف ح ...

نه عزیزم میدونم انشاالله که این بار عالی پیش میری نیازی به پی ار پی هم نمیشه تو غذاهاتم دقت کن لوبیا سبز زیاد بخور 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
من تا قبل جواب ازمایشم بجز مامانم و مادرشوهرم پدرشوهرم هیچ کسی نمیدونست تا استرس نگیرم ولی همش میگم ...

منم خودم اول مخالف بودم اماخب الان فقط خانواده خودمم میدونن و قراره مادرم بیادپیشم امابعدمثبت شدنم وسه ماهگیم حتما ب همه میگم ک آگاه بشن

نه عزیزم میدونم انشاالله که این بار عالی پیش میری نیازی به پی ار پی هم نمیشه تو غذاهاتم دقت کن لوبیا ...

قربونت. توکل ب خدا. چشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان کسی هست راهنماییم کنه من امروز روز ۱۲ انتقالم و روز ده بی بی چک زدم مثبت شد و رفتم آزمایش دادم و بتام ۱۳۲ بود اما امروز کلا علائم بارداریم رفته به نظرتون امکان داره برای جنینم مشکلی پیش اومده باشه ؟

مال من همین تهرانن صدرصدم میان بخاطر همین دوست دارم دکترم که بالاسرم اسمشو مینویسن تخصص میکرو نداشته ...

الان به خاطر کرونا به جز همسر و یک نفر همراه به هیچ وجه کسی نمی تونه بیاد پیش زائو پس شما هم نگران نباش

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
من خودم قبلا دوبار پیش عارفی میکرو کردم و منفی شدم اکثرا کسایی پیشش میرن که یا میکرو میخوان یا سقط م ...

ببخشید وقتی پیش عارفی میرفتید مشکلتون‌چی‌بود‌؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الان به خاطر کرونا به جز همسر و یک نفر همراه به هیچ وجه کسی نمی تونه بیاد پیش زائو پس شما هم نگران ن ...

والا دخترخالم تازه زایمان کرد مادر شوهر و مادرش و خواهرش ایناهمه رفتن همون روز عملشم حتی بیمارستان بودن

ببخشید وقتی پیش عارفی میرفتید مشکلتون‌چی‌بود‌؟

من کلا خودم مشکل خاصی که مانع باردار شدن بشه نداشتم ولی همسرم اسپرمش تحرک نداشت و این شد که میکرو کردیم.